Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Thursday, January 1, 2015

Selamat Tahun Baru 2015


Hai. Selamat tahun baru 2015. K tu je..

Nah lagu ni kite bagi buat semua readers yang hidup segan mati tak mau. Hahahahahha

Lagu ni 2,3 kali masuk dalam mimpi. Kite tak pasti kenapa dan apa sebabnya. Bangun tidur je kite terus download.

Kite memang taste orang tua ya. FYI la ya.





Ku cari di mana
Kau letak hatimu 
Kerna bersamaku ada penawar nya 
Hanya kepadamu tempat ku mengadu 
Usah kau berpaling dan terus membisu

Sememangnya lidah 
Tiada bertulang 
Namun itu bukan alasan berdiam 
Percintaan ini, kita memilih nya 
Kesilapan hanya suatu perbandingan


Kekasih... 
Cintaku ibarat rimba
Andainya dibakar 
Tinggallah debuan arang 
Siramlah dengan kata-kata saktimu 
Semoga asmara berbunga ke akhir nanti 
Bagiku engkau...permata hidupku 
Inilah ujian buat kita

Berjanjilah... kan setia kekasih padaku ..
Kita bercinta hingga ke pintu syurga... 
Sinarilah asmara di mata dan di jiwa...
Hidupkan cahaya cinta selamanya....



Jangan lupa tulis apa yang kita MAHUKAN dan IMPIKAN untuk tahun ini ya. Lepastu sorok jauh2 apa yang awak dah tulis tu okay! Nak tahu magic? Tengok balik apa yang awak tulis tu pada 31 Disember 2015.

Kite doakan siapa yang baca entry ni bahagia, berjaya dunia akhirat dan sentiasa berada di dalam rahmatNya. Siapa yang belum kawen tu cepat kawen. Siapa yang dah kawen tu cepat dapat baby. Siapa yang tengah pregnant tu, semoga baby dia comel dan sihat sejahtera.

Bye tu je!

Assalamualaikum!