Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Tuesday, November 3, 2015

3 November 2015 - Talking about Yours Truly

Entah apa-apa je la yang aku tulis pada entry yang lalu. Walaubagaimanapun, kisah itu ada sambungannya.


1. 70% done with thesis.


2. 1 week left for semester 6 (meaning 1 week left to thesis' submission)


3. Not losing any weight at all


4. Recycle tudung and heels for graduation. I nak cari baju ajer, kalau tak jumpa, then I'll just pakai apa yang ada.


5. I'm confused with myself. I love to buy things, especially makeup and clothes, including scarves for sure. But sometimes I prefer to jimat-jimat ajer. I rela beli makeup sendiri and try makeup sendiri for my convocation instead of hire a MUA. All the girls might hire MUA an buy all new thangs from head to toe but I prefer to be simple yet sweet. :p


6. But I selalu cepat habis duit. I'm not sure where all the money gone. :/ In fact, I always and always prefer to buy the cheapest stuff in the universe, and I rarely shop ok! Ini semua salah barang semua mahal! LOL


7. I tak pakai heels for daily basis. I wish I can wear at least 4 inch heels everyday. Later lah kan mana tahu dah kerja nanti everyday I diwajibkan pakai heels kerr. For now, I am comfortable with crocs, or sketches. Oh bytheway, for heels, I will always go for EVERBEST. Mungkin kau tak pernah dengar, but for kaki yang manja like mine (k.......), EVERBEST is the BEST brand for high heels EVER. However, I always dream for Manolo Blahnik or Christian Louboutin? Yeaaahh...


8. I belum lagi menggilai handbag and shoes (heels). But I LOVE LOVE LOVE Chanel. Ala, biasala. I wanita tipikal yang mengimpikan seketul Chanel.


9. I dont do makeup everyday. Bolehlah dikatakan bahawa aku ni gemarkan peralatan makeups dan perbuatan makeup itu itself...kerana aku wanita biasa? Tapi bukanlah sejenis yang berfoundation untuk aktiviti sehari-hari. For everyday look, I will just moisturize, letak bb or ee cream which contains SPF of course, penting ok, eyebrow liner, eyeliner bawah mata and lip balm. I will look sooo natural and, exquisite at the same time. Kahkah


10. I am actually an ambivert. Nontheless, from the personality test, I am more to extrovert. Really, nigga? Based on friend's observation, aku ni sebenarnya seorang yang begitu pandai fake kan expression. As in, when meeting strangers ke, I will look like I know them for long time. borak-borak etc. Bila orang tu dah blah je, kawanku tanya, 'Kenal ke?' Me, nope, not at all, nadah. Hahhahaha


11. I might have a chance to get DL award during convocation nanti, unfortunately LKW tidak ada DL award bagai ni. I is sad. Study for my course is not that easy kay. At least hadiahkanlah I sesuatu wahai universitikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..


12. Sometimes, I am excellent at last minute task. Hahahha


13. I am so damn good in house chores kay. Ask me what is the best way to clean you glass's or cup's stain. Or even kotoran degil di dapur dan jambanmuuuu


14. My fashion icon is Vivy Yusof. Why? I sukakan fesyen yang clean and minimalist. Faham? I tak suka kelihatan seperti sejenis langsir atau seketul lampu tidur?


15. I can cook tapi tak rajin.


16. My favourite brand for clothes will be, Marks&Spencer, Poplook, FashionValet, H&M, Uniqlo, and Dorothy Perkins. I've never been in ZARA, I think I gonna like it too.


17. My favourite makeup brands will be, M.A.C, NARS, Benefit, TheBalm and BobbiBrown. For drugstore, saya suka SimplySiti, Revlon, Maybelline and Bourjois.


18. Tudung? Duckscarves. - Konflik apakah ini? Di perenggan atas I cakap I buy cheapest stuff in the universe, tetapi Duckscarves? Kbye...berundur...


Oklah bye penat lah. Nak sambung thesis kesayanganku. Pardon my words yang berrojak pasemboq. Daku memang perosak bahasa.

No comments: