Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Sunday, May 19, 2013

End Of May

Assalamualaikum.

Its Sunday today. 19th May of 2013.

3 weeks to go before my birthday. The day that I will officially turns to 21.

ARGH why so tuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

I can feel that, entries dalam blog ni akan sentiasa under Random Talks and Quick Update 'labels'. Hahah. Coz yeaaahhhhhhh malaslah.. ;p

Hidupku kini semakin hari semakin busy. Sedang menghitung hari untuk final. Yeayers! Dua paper jerw ada exam which are Communication Theories and Web Technology.

Dah nak puasa kan? Dah habis ganti? I finished mine. Sedang plan nak puasa Rejab. Lets guys!

Hows raya preparation? Maybe I'll raya kat rumah. Kemungkinan besar juga masatu merupakan cuti sem I. Nak masuk 2nd sem dah.. Hihi.

Since I am still in my unstable mode (HAHA boringnya life ngko nih), ada few things happened yang mengecewakan saya. No worries, once a month jerw mood I gini.



1. You can help people. Amalan yang baik, langsung tidak dinafikan. BUT dont force people to ALWAYS accept your ideas. Especially when other people are doing their own task, stop giving your bullshit ideas on others task, you bullshit. OKAY la you can give ideas BUT DONT FORCE people to accept yours. Your ideas are not always NON-BULLSHIT. Bila orang tak terima, engkau nak tarik muka dah serupa bullshit dah aku menengoknya. Stop being overall bullshit dari atas sampai bawah. Blerrrghhhhhhhhhhhhhh~

2. STOP JUDGE PEOPLE JUST BECAUSE THEY SIN DIFFERENTLY THAN YOU. Hanya kerana kita tak melakukan dosa yang sama macam dia, kita tak boleh anggap diri kita baik. Tambahan lagi, siapa engkau nak mengadili orang lain. Biarlah, dosa dia, hanya dia dan Allah. Tak membabitkan aku dan engkau pun. Come on, telitilah diri sendiri tu dulu.

3. STOP LYING. STOP DOING BULLSHIT. Jangan mengkhianati kepercayaan yang aku beri pada engkau. Sila paparkan kesungguhan engkau. Stop doing BULLSHIT coz I hate BULLSHIT-ers.








Garangnya Apikah Ajwani. You will never see my true colors. Haha. Okay bye. Jangan takut nak datang lagi okay. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. :')

Tuesday, May 14, 2013

Unstable

Assalamualaikum.

Saya tidak berada dalam keadaan baik sekarang. Adakah saya PMS? Kemungkinan besar.

I am HURT.

Truly, deeply, madly HURT.

Kerana apa? Kerana.............entahlah.

Bila kita (para wanita) sedang mengalami PMS, tiba-tiba pulak semuanya nak datang serentak. Semuanya jadi menyakitkan serta menyedihkan.

Okay. Sekarang saya akan ignore semua.

Fokus kerja. Jangan ingat aku takde kerja nak fikir pasal benda bodoh tu semua. Huh. Bye!