Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Tuesday, April 16, 2013

Ya Allah, randomnyaaaaaa entry ni. Tak payah baca pun takpe.

Assalamualaikum Warahmaatullahi Wabarakatuh to all my citizen!

Macam mana okay tak template kita kali ni. Hewhew. Ringan kan kan. Tak berat kan kan. Saya suka something yang kemas je sebenarnya. Hopefully kalau line tengah teruk ke tapi kalau orang sedang berkobar-kobar nak baca, harapnya kobaran tu tak musnahla. Seperti sikap saya terhadap beberapa blog lain. Mood nak baca blog berkobar-kobar tapi memandangkan line yang seakan zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz saya terus pangkah blog dia. Wuwu. Sowwi.

I really hope my web tech's lecturer will teach us how to make our own domain!! Excited gila haku padahal bukannya blogging sangat pun.

Persoalan satu;

Kenapa saya update blog ni?!! Ya Allah.. Khamis ni dah la kena bagi speech. Tu yang tetiba to all my citizen kat atas tu. Ouh! Saya suka angat subject Public Speaking and Presentation Skill ni. Antara subject yang yummy la.

Saya update blog sebaaabbbbbbbbb tak ramai orang rasanya sekarang ni kat kawasan tempat tinggal saya ni. Yelaa korunk sume kelas pagi kan. Hikhik. Kelas saya petang hari ni. Kelas Communication Theories.


Persoalan dua;

Hari ni nak makan apa ya for lunch? Macam nak makan Pizza. Tapi tapi tapi.... Nak ke mereka hantar makanan saya ke tempat yang ceruk serta hulu iniwww.. Dahla hari tu call McD dengan semangat membara-bara sekali jek dia kata, Maaf cik. Kami tak buat penghantaran ke tempat cik. Hmmmmm K lah fine. Takpe saya redha. TAKPE.


Nak masak. MALAS.

Okay apa lagi........................................



Hey!! I berjaya buka blogger and facebook dalam masa yang sama! Yayyyyyyyyyyyyyyy so I curik gambar from my friends' Facebook. Hahahaha nak harap gambar I sendiri, memang tidak sama sekali!




Those are my friends during orientation. From left; Vanessa from Mozambique, Mia from Malaysia (nampak mata jer), Fazura from Malaysia, Shimi from Malaysia, Me from United Arab Emirates LOLOL, Sasha from Malaysia, Alice from Malaysia, Ayda from errrr negara pelik but I think near to Russia and Keisy from Malaysia toooooooo!

Semasa orientation memang I berjaya kenal dengan ramai orang from different countries. Kiranya objektif  orientation tu berkesan la  kaaannnn.. I went for orientation seminggu cuma. Lepas tu, I realize kelas I dah start and I met new friends again which is semua tu classmates I yang I bakal jumpa hari-hari sehinggalah I berjaya grad dengan gemilangnya! Insya Allah.




Okay ni masa selesai photoshoot for IM4U new video. Photoshoot jer bukan videoshoot tau. Venuenya, toilet. Haha. From left; Keisy, Sharmaine (my classmate), Haifa and Yours Truly. 

Omey an.. Wiwiwi..





Last but not least, my crazy darling highschool's friends yang datang 2 hari kot sebelum I bertolak ke Cyberjaya. Sweeeeeeeeeeeeeeeeet habes ah. Rasa macam nak gomol jer hahahhaa. Sumpah sweet habis terharu gila gila gila punya! 

From left; Yours Truly, Aciwa, Bushrah and Rubi! 


I'll love you guys forever. Semoga ikatan persahabatan ini takkan pernah lerai. Ukhwah Fillah Abadan Abada. Rindunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! BILA NAK JUMPA NI?!



Sorry gambar pecah. HAHA. Tak tahulah maybe my house punya lighting kot. :P






Okay till then. I need to have my shake. Rasa tak bermaya dah ni. Haha. See you guys soon kalau mood I excellent hahaha, I post lagi hokai. Thanks sebab sudi datang, sudi baca. Do come again! Xx

No comments: