Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Saturday, April 14, 2012

asdfghjkl haha

Assalamualaikum.

I would like to remind you that, this is a random entry. 

Hari ini merupakan hari Sabtu bersamaan dengan 14 April 2012. Tujuan entri ini diwujudkan adalah untuk menghilangkan rasa bosan dan loser di hatiku. Mengapa loser? Malas nak explain. Saja je cakap. Saya tiada program menarik yang akan dilakukan pada hari ini. Weekends merupakan hari bermalas-malasan bagi saya. Yela, saya kan wanita bekerjaya sekarang. :D Setelah meningkat dewasa, rupanya saya tidak suka menonton wayang. Kecualilah jika Harry Potter belum tamat sirinya. Saya tidak pernah langsung terlepas menonton Harry Potter di panggung wayang. ...Recall.....

1. Harry Potter and the Sorcerer's Stone.
2. Harry Potter and the Chamber of Secret.
3. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.
4. Harry Potter and the Goblet of Fire.
5. Harry Potter and the Order of Phoenix.
6. Harry Potter and the Half Blood Price.
7. Harry Potter and the Deathly Hallows (Part 1)
8. Harry Potter and the Deathly Hallows (Part 2)

SAYA TIDAK GOOGLE!

Oh ya! Terlupa! Saya pernah terlepas untuk menonton Harry Potter and the Half Blood Prince! Hal ini kerana, tidak mendapat keizinan daripada ayah kerana SPM's just around the corner. LOL. Biarlah. Tak menjejaskan apa-apa. Result kot tu gak! HAHA Bye.

Lepastu kan, ayah saya beli yang pirate punya. HAMPEHS. Lalu saya rasa nak mengamuk. ARGH. Dan saya pun tidak faham Half Blood Prince tu berkenaan apa sebenarnya. Hm. Ala kamu semua pun mesti tahu kalau kita beli DVD pirate ni, dia punya subtitle macam hagham. Pft. Dah la sound system pun ke laut. Pft lagik.

Apa yang sepatutnya saya buat pada weekend ini. Weekend ini kurasakan sungguh membosankan!!!!! Rasa macam nak tidur je sepanjang weekend. Biarlah weekdays pun. Cepat sikit rasanya masa berlalu sebab kita sibuk kan carik rezeki. ISK. Ayah macam biasa, melakukan aktiviti kegemaran beliau. Memukul bola menggunakan kayu berbeza saiz dan nombor. Ibu pula memang suka menghabiskan masa di rumah. Memasak, menonton etc etc.... Saya? HAHA malas ah nak cakap. Japgi nak tidur. ;p

Saya dah mula rasa nak berhenti menulis. Bila eh? Sekarang? Ya. Sekarang.

Thursday, April 5, 2012

Ahakz!

Assalamualaikum.. Hehe. Sedikit perubahan pada pikawany dot blogspot. Hehe! Sikit je. Oso changed the blog title. Ayat tu sepatutnya as blog description tapi tak boleh tukar font la pulak. So, jadilah blog title terus! Saja, aku sangat suka perkataan 'Bitara' tu. SANGAT SUKA. Bitara. Bitara. Bitara. Kay bye! hehehehehehhehehehhe