Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Saturday, March 24, 2012

Cute Bloopers!




I...actually...neva eva watched this movie. But I TERwatched the bloopers. And I found.....CUTENESS! :D

Dumbledore's Pensieve

Hi, Assalamualaikum..

You know what, I really really really wanna have a Pensieve. I really really really wish that I can own a wand so that I can pull out the sad memories of mine from my mind and keep it in something like test tube. I'll keep everything in there. Once I'm missing something, such like my kiddy2 time, I'll just take the test tube that I already named it (My Kiddy2 Time Memories) and pour it into the pensieve. Naaahhh... I can watch and see my sweet old time memories... BUT I dont wanna keep all those sad memories! I dont wanna keep them in the something like test tube! I wanna pull out the bad bad memories using my wand and throw it into the toilet bowl... :'(

Bad me......

 The Pensieve House


 
Pull out some memory you dislike!

This is THE PENSIEVE. Dumbledore is pouring his memory in here.

Keep it in here! The pictures show Riddle's memory. Seems like Riddle's always brings trouble and sadness to Dumbledore. Poor him..



Hmm.. Everythings come with reason. 

Sunday, March 11, 2012

How Do I Organise My Hijabs Part II

Assalamualaikum..

Entry kali ini merupakan sambungan kepada entry ini

Sedikit complain yang saya nak share bahawasanya saya dah tak suka si bulat-bulat penggantung tudung tu. Kurang kemas lah. Saya lebih prefer, lepas lipat je terus simpan somewhere berbanding kita lipat dia lagi sekali secara memanjang pulak untuk gantung pada si bulat-bulat tu. I hate dua tiga kerja. Tambahan, jumlah tudung yang bertambah membuatkan si bulat-bulat macam dah tak dapat nak tampung. Jadi, saya telah mencipta satu solution lalu melaksanakannya!




All new tudungs yang saya biarkan dia bersepah kat ats meja study Rah sebab saya kurang rajin nak gantung dia semula pada si bulat-bulat.



All old tudungs yang saya dah geram tengok. Mereka masih cantik cuma nampak macam bersepah sangat! Sangat menyakitkan mata sebab saya tak suka mereka kelihatan tak kemas.


Tadaaaaaaaaaaaaaaaa~ YEAH! This is a display wardrobe! Hahaha but who cares!! Asalkan tudung saya terjaga dan lebih senang nak ambil dia! Lagi best, sebab lebih tampak kemas dan bergaya! Hehe! Before this, saya sort mereka mengikut warna. But this time, in this display wardrobe, saya telah sort mereka mengikut material. Pashminas, cotton, bawal, and silk.


Ada laci bawah dia.


Laci yang mengandungi all those inners.


When Rah was gedik sebab turned off lampu bilik dan turned on lampu rumah tudung saya. K.



Full of satisfaction! ♥ Saya suka kekemasan! Ahaks!


Oh ya, sorry for the pictures quality. Ihihi.. Bolehla tuu..

Saturday, March 3, 2012

A Thousand Years...





Heart beats fast
Colors and promises
How to be brave
How can I love when I'm afraid to fall
But watching you stand alone
All of my doubt suddenly goes away somehow

One step closer


I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything take away
What's standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this

One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more

One step closer
One step closer


I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more





Me :)

Alahai!

Ya Allah, aku baru je terdengar potongan lagu ni kat Best 104 tadi. Once dengar, terdetik kat hati, macam pernah dengar... Laaaaaaa.. Dulu aku pernah nyanyi lagu ni! Masa kecik2 dulu.. Alaaahaaaiii, peminat setia Datuk Siti dulu, kini, selamanya.. Hahaks! Aku sangat teruja! SANGAT! Betapa highnya pitching aku lama dulu sebab boleh nyanyi lagu niii....