Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Friday, February 17, 2012

No Title

Assalamualaikum :)

Mood untuk menulis entry baharu boleh dikatakan belum mencecah 100%. Jadi, aku hanya akan menulis asal aku rasa aku nak menulislah ya. Hehe.. I suspect laa this entry shud be interesting. Tengok ah nanti macam mana... ;p

Hujan lebat sangat petang tadi. Saya sudah mula risau kerana sejak dua menjak ni saya ke tempat kerja dengan memandu kereta ayah guwa. Hahahaha..  Aku degil jugak nak bawak sebab kalau tak, sampai bila-bila aku takkan bawak. Ayah pun nak taknak terpaksa redhakan. Once keinginan aku dah tiba, memang takde siapa boleh halang. Aku tak kira!

Alkisahnya, aku telah memandu dengan jayanya. I did speed! hahaha.. Oklah tu kan.. 5.30 pm waktu keje dah tamat. Aku tengok hujan lebat lagi. Haih... Aku tunggu la kejap.... zzzzz... Bukan apa, pertama, aku takut sangat jammed! Kawasan tempat aku keje ni, kalau hujan je mesti jammed sebabnya, accident. Hmm mana aku tau accident? Sebab aku nampak ambulance menghala ke arah town tadi. Kedua, mata aku ni kan second hand... Haih....... Takut tak awas jek.. Aku tak berapa gemar pasang kanta lekap on the cornea apatah memakai specs!

Keluar je dari simpang nak menuju ke jalan besar, haihh sah jammed! Teruk pulak tu! Aku nervous gak sikit. Tapi aku kan cool. Slow2 la aku cilok. Lagipun, kete sebelah menyebelah nampak aku macam lain macam jek, tu yang dia bagi je aku masuk.. Senyumla sikit.. Senyum aku kan suwit........................... Hihik!!

zzz

K lah, aku bukan nak cite pasal cite entah pape ni. Aku  nak cite pasal food sebenarnya. Hilang pulak mood aku. Sebabnya, aku tidur awal kot nowadays. Semalam, pukul 9.15 pm aku dah hanyut dah.. Ngantuk lah beb.. Sebabtu jugaklah aku tak boleh buat entry malam2. Kalau ye pon, pas maghrib aku dah kena tercongok kat depan skrin neh. Hmmm.. Daaa~


No comments: