Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Sunday, January 29, 2012

I love to mumble!

Hi! Assalamualaikummmmmmmmmmmmmmmmmmm..

Saya tidak berniat langsung sebenarnya untuk menjayakan sebuah entry untuk hari ini. Coz today was such a pack day! Pheewwwhhh... Hantar Rah ke hostel etc etc etc.. Pheewwwwhhh..

Persoalannya?! Tadi kamu kata patutnya takda entry untuk hari ini tapi kenapa kamu sedang menaip ayat demi ayat untuk entry ini? Mengapa Pikah mengapa???

Hal ini kerana..................... SEMUA ORANG CAKAP TENTANG AJL 26 DI FACEBOOK DAN TWITTER!!! Arrghhhhhhhhhhhhhh AJL to me is boring and I am not interested at all!! NOT AT ALL! AJL shudnt exist................................................... lalalalala...... Menci la kitew...

Suka hati TV3 la nak menjayakan AJL ke apa ke, tapi saya taknak tonton dan saya taknak tengok pun sesiapa update tentangnya! Tonton is tontonlah but do not eager laaa...I gerliw laaaa... isk...iskk... Kejap2 update, kejap2 update... That was truly damnly critically annoying.... (-.-)"

Najwa Latif layak bertanding ke tak, dia punya pasallah... She is okay to me... Selagi dia tak pernah carik pasal dengan aku, aku okay jaaa.. Kesian dia tau.. Dia tak bersalah.. Hehe!

Kenapa saya cakap pasal AJL?! Ooooooooohhhhhhhhhhhhh no..no..no... This is SOOOO NOT ME! Exactly not me! Ngeeeheeeee~


Oh ya! I was thinking nak share dengan you ols yang berminat nak tahu apakah blogshops kegemaran saya. Hehe! Sounds soooooooo gerliw but I sangat berbesar hati nak share! OH MY COACH! I love shoppings! *statement tipikal para gadis.. LOL

I've also planned to do something with my room. I wanna add another simple wardrobe exclusively for my hijabs and handbags... Where can i got one huh? Ikea? Dunno yet... Alaaahh lain kali boleh fikirlah... 

Cakap pasal Ikea... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa craving for the meatballs! Sape tak tau memang noob giler babas laaaa kaaaannzzz.. Kita memang simply boleh craving akan makanan2 seperti itu sebab susah nak dapat kan you ols. Kalau setakat boleh beli bahan-bahan dia dekat Pasaraya Bahagia Bersama dekat rumah I ni, I malaslah nak cerita yang I craving2 kaaaann.. Ya Allah, dahlah haku tengah lapo niiiiii.. Aiyaaak! 

Okaayyy, I.....gotta go!

Hah?? Got to go? Heyyyyyyyyyyyyy I LOVE THAT SONG! :D :D :D


Tatta sweethearts! X

4 comments:

YI said...

najwa latif huhu.naurah mesti suka gila ;')

Pika Wany is also me :) said...

Exactly! Hahahaha cute!

Azri Aliah said...

Hahaha. Pasaraya bahagia bersama sama. That is near my home too. Semua adaaaaa.

Pika Wany is also me :) said...

Haah! Tp mahaaaaalllll....