Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Sunday, November 13, 2011

I'm back with silly story.. HEHE

Assalamualaikum!

I'm back. hehe. With a boring story I guess. Hahaks.. Actually I've already know the reason why I seldom updating entries. The reasons are:

1. I have Instagram and Twitter account! If there any things I wanna share, I just post them through twitter or instagram since imma bit lazy to create an essay here. :p I'm happy to make it short yet sweet!

2. I dont have time to create essay in blog.

3. I'm lazay. There're lot of important things to do rather than perah otak to make an entry. HAHA.

4. I dont have interesting topic to write.

5. Why dont have interesting topic pika? I dont go anywhere la. I dont meet people.. HAHA lame!



So, today I did something interesting! Interesting to me laa..haha.. I do love  room cleaning! I do it almost every week kot walaupun bibik dah buatkan almost everyday.. But sometimes, since i'm a bit fussy kan, HAHA.. I do it again. And sometimes, theres something yang i tak bagi bibik buat sebab muka dia nampak macam malas je nak buat so nanti bila dia buat tak memuaskan hati kita.. ;p

Contohnya seperti ironing sarung bantal, bedsheet dan quilt cover. 

Dont ya think the green and pink combination is sweet? ♥♥♥



I met my old bestfriends too. They look messy.. Kesian sangat. Dah berhabuk..


I do love them sooooooooo mucho! Sayang sangat nak buang. They do have name too! Chelsea, Barbie, Barbara, Margarita, Rowena, Clara and Erika. Clara is the most pretty sebab dia ballet barbie. Alaa kan ada Barbie and the Nutcracker dulu tuu... These are the latest lah yang beli.. I've planned to mandikan mereka and korek balik baju2 mereka kat stor rumah lama..


 
This is Clara. Cantik kan? Tapi dah takde...Huwaa.. Tapi yang tak best berkenaan Clara, dia tak boleh stand still sebab kaki dia boleh bengkok2 since dia kan penari ballet.. hehe..  Semasa habis UPSR, I do bring my dolls and play with friends yang obses Barbie juga, iaitu Nur Hidayu. hehehe! What a cute memoryyy.. Ada girls yang bajet cool dan boyish selalu kutuk kami yang main barbie ni. Tapi ada aku kesah masa tu? ;p

Oh this is soooooooo boring. I'm sorry.. I love to recall all my cute memories. Hmmmmmmmmmmmm :')




#to whom it may concern: I cant change the current password to the old password. But the password now is still the same but the old one is double 8 rite? But now, it comes with single 8. Thank You and Sorry..

4 comments:

shazzy :) said...

alooololololo sayang, mcm budak-budak comel je awak ni. hehe tp mmg comel pon! :P

SR. Naqiyatul Amirah said...

fee, buatlah entry pasal handbags and your favourite stuff. mesti best :)

Afiqah Hazwani said...

hehehe malulah naqiya ;p

Afiqah Hazwani said...

shazzy, i am... :P