Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Saturday, September 3, 2011

Aidilfitri 2011

Assalamualaikum!

Sume orang dok sibuk update entry Raya kan? Saya juga tidak mahu ketinggalan! Ni pun curi-curi masa je update! Haiyak! Raya ke-2 dah bertolak ke Sungai Petani, Kedah sampailah semalam.. Beraya sakan sampai sakit-sakit.. Dah ronda bukan setakat Kedah tapi Perak dan Penang juga! Penat teramat sangat. Dapat katil je terus lenyap..... Upload sikit je gambar... Alaa buat syarat je.. Sebagai bukti bahawa saya pun turut beraya macam you ols walaupun bakal menghadapi trial stpm seminggu lagi... *tarik nafas..hembus..*



Malam raya! Pasang pelita, main-main, bergurau-senda & made a video! Haha malas nak upload. Suruh Rah upload! Hehehe...
Maaf kualiti gambar guwe...emmm..emmm..iskk...isk...


Pagi-pagi Raya! Heeee.. penyek idung kitew ciyum ibu kitew...hihikhik! ;p

Mekasheh ayah! Heeeeeeee..sukanya itew dapat duwet ghayer! Nak shopping apa ekk....hahaks

Family potrait! Formal & without Kak Yuni (bibik itew)

Family potrait II. Informal & with Kak Yuni :D

Selamat Hari Ghayer Aidilfitri daripada kami Afiqah Hazwani comel & Nadzirah Hazwani kiut.. 
Maaf Zahir Batin :)





p/s: Dalam hati salah seorang dari kamu mesti kata, 'Eee demoknya dia!! Cemana dia boleh demok camni... Ish...ish...ish.. Dahsyat...'
Jawapan kitew, 'Biarlah.. Yang penting kita bewani pakai kuning. Awak bewani ke? Hahaks!'




Ohhhh noobnya.... Maaf Zahir Batin sebab I rewmpitz banyak sekarang.... (^.^)v

5 comments:

azalia hjsalleh said...

chantik feeqa ;)
slmt hari raya
gud luck stpm

nurayunni said...

cantik la tudung tue..beli kt mne ye?slmt ari raye!

SyASyA SaNi said...

xdemok ahhh...tetap comel!!

Afeeqa Hazwani said...

Kak azalia, terima kasih kak... :D

Nurayunni, hehe Fareeda! Slmt ari ghayer jugakkk! :D

Kak Syasya, heeeeeeeeeee malulahhh ;p

syudd said...

woahhhh, canteeeeekkkk mcm biaseeee ;)

selamat hari rayaaaaa
and
all the best utk trial k sis! :)