Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Wednesday, August 10, 2011

Facebook

Assalamualaikum :)

Just wanna let you guys know that my facebook is not mine anymore! What was that mean? Alaa sebenarnya dah lama nak cakap tau tapi asyik terlupa je.. Hmmm.. Pika gave her facebook's password to someone to make sure that she wont sign in to facebook anymore. TAK RASA KE FACEBOOK NI MACAM MARIJUANA?? SHABU? HEROIN?? GANJA?? Tak rasa ke setiap kali duduk berjam-jam menghadap facebook terasa diri bodoh sebab sebenarnya tak berbuat apa-apa pun berjam-jam tu cuma sibuk dok skodeng entah siapa-siapa punya page. Lepastu baru gelabah nak study etc. Deep down inside, I hate facebook! Facebook tak bagi kau apa-apa input langsung! Kalau nak jawab karangan nyatakan kelebihan facebook kepada individu dan masyarakat memang dijamin kau jawab terpesong sebab kelebihan bagi satu je, iaitu mengeratkan silaturrahim tapi kelemahan atau kekurangan kau jawab lebih 10. K.

So, bagi yang ada comment atau message kat facebook dan tak dibalas tu, faham-faham jelah ye. Sejurus selepas paper terakhir STPM tamat, insyaAllah facebook akan dibuka seperti biasa cuma masih tak berapa aktiflah.. Gitu-gitu je.. Facebook pun buat ada-ada je. Aku lebih sayang akan blog aku. Tambahan lagi, aku bukannya jenis orang yang friendly in facebook. hahaks! Dui Bu Ci! ;p



p/s: Hmmmmmmmm maaf cakap..sorry to say.. hmmmm lagu Cinta Muka Buku is soooooooooo lame dan Pika tak minat langsung. :P

No comments: