Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Sunday, July 24, 2011

Albus Severus Potter

Assalamualaikum wahai sekalian pembaca!

Heyyyyyyyyy! I'VE WATCHED HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 2 KAYYYYYYYYYYYYY!!!

Siapa yang belum tonton lagi tu janganlah jeles ye! Ohhhh awesomenyaaa sebab sabtu ini Rah dah ada kat rumah dan saya akan menontonnya sekali lagi bersama Rah pula!

Walaupun dapat seat C yang teramat sangatlah depan sehingga terpaksa mendongak untuk melihat skrin tapi takpe, asalkan tengok......Fa kata.. haha.. Arghhhh sukanya sukanya sukanya!

Wajah-wajah excited sebelum menonton. Adeh, sekali sekala nak jugek letak gambar bertepek-tepek kat blog. Walaubagaimanapun, guwa telah combine kan dia...lalu kuranglah sikit efek 'bertepek-tepek' tu kan yang biasanya bermaksud, satu entry penuhhhhhh gambar muka dia dengan jarak yang dekat pula tu...hmm ;p Sempat lagi kau eh Pikkaa...

Daaannnnnnnnnn..... Mempersembahkan... Encik BMW Mini Cooperkuu... Thanks ayah for such a lovely birthday's present! Thankssss ayah.. Mmmuuuaahhhhxxx!  Daku sungguh terharu dan bersyukur tak terhingga! Hari pertama drive neh! Drive kete comels ni haruslah drive secara catwalk kaaaannnzzzz.... muahahaha...


Bagi yang sudah mula terasa dengki & jeles tu, silalah berhenti berperasaan sedemikian sekarang kerana ianya BUKAN milik haku ponnnnnnnnnnnnn!! wahaha... Encik hemsem ni telah memarkirkan dirinya betul-betul di sebelah Encik Md. Nordin's. Soooooooooo near mayn! Hahah tahu dah ada yang jeles kan kan... Beliau ialah seseorang yang letak default picture kat Facebook gambar Mini Cooper juga! hahahahaks! Sorry bebeh! Peminat tegar Mini Cooper tuuuu... Boleh juga dikenali sebagai Kipas Susah Mati BMW Mini Cooper! heheh..


Ohyes, I've installed Angry Bird because of adikkkkkkkkk.. Sanggup memilih untuk tidur bersama saya semata-mata mahu bermain bersama menatang ini sehingga larut malam. Tapi FREE jelerrr.. I belum bikin jailbreak aaa.. Issskkk.. Adik main sampai dah habis level lalu iphone apps dia syorkan untuk installed yang baru which is berbayar. Again, I belum buat jailbreak.. Sobbbsss..

6 comments:

NadNod said...

nak jeles jugak dan dengki! HAHA, mini cooper okaaaay, harus jeles. haha

azalia hjsalleh said...

bru je nak jeles. bila bce endig --> haish nakal jugak mak cik nie

eyzasyahirah said...

baru nak jeles sebab dpt mini cooper tadi. HAHA

mardhiah ismail (: said...

pqa , i nak tanye iphone u bateri cepat habis the tak ? btw really nice theme ! hee

shazzy :) said...

haippppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp makcik feeqa ni!!!!!!!!!! kite terasa hehehe T__T

Afeeqa Hazwani said...

hahah ternyata mini cooper memang tersangatlah banyak peminatnya! seronok sungguh hati beta dapat mengenakan tuan hamba sekalian! heeeeheeeee :D :P

oh cik mardhiah, ya mmg cpt habis. dah ramai pengguna iphone berkata sedemikian :)