Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Monday, May 16, 2011

Teacher's Day in Pika's School

First of all, I wanna say HAPPY TEACHERS DAY TO ALL MY TEACHERS dulu, kini & selamanya! Can I said that? heee...

I have no pictures for today's event but I have the memory in my yead! hehehe! But million apologise peeps!! Coz I cant share it with ya all.

I was happy today..yup happy because of the English Garden theme! It was reaallyy ME!! hehe.. BUT aarrggggghhhhhh my school's uniform doesnt fit me at all! ERGH.. betul-betul buat mood haku down. It was my last year school's uniform. We, as the Daya Leader School Congress have to wear white baju kurung or shirt with black colour of trouser or skirt. So I thought my last year uniform will be just nice on me sebab baru tahun lepas kot haku pakai but kenapa dah ketat??!! As the head prefect, haku rasa bersalah pada diri sendiri coz I've made mistake walaupun aku tak redha ia berlaku tapi it was already happened..dah berlaku pun... My tudung juga pendek sebab pinjam Ciwo punya tudung and I never thought bahawa tudung itu sependek itu... Sorryy Pika...kata Pika kepada dirinya sendiri.. :(

I met Cikgu Ayu and complaint about my baju kurung. I told her that I am not gemokx yet but the baju yang kecik dan mengecut.....(hahahaha) Cikgu Ayu agreed with me, she told me like this, 'Baju kalau dah lama tak pakai memang dia mengecut...' HAHA I feel a bit relieved after that... THANK YOU CIKGU AYU FOR CALMING ME DOWN. AILAPYUH!

I had really less chance to met all my teachers and salam mereka while wishing Happy Teachers Day..sebab yelah I really feel damnly uncomfy with myself & rasa tak yakin sangat dengan diri sendiri lagi-lagi lepas pizza terjatuh atas tudung juga terkena sikit dekat baju...... ERR CAN YOU IMAGINE?? What a clumsy me............. :(

After I've done with my speech, I sat far far far away from people biar orang tak nampak sangat haku. hahaha... Lagipun, sekolah hari ini macam Jom Heboh. argh rimas....

OKAY HERE,
I would say BILLION THRILLION THANKS to all my teachers!! Sejak saya sekolah tadika hinggalah kini. Saya pun degil juga sebenarnya..kadang-kadang buat tak tau je tak siapkan homeworks.. Memang degil pun.. Tapi okaylahh tuu degil sikit-sikit.. DONT DO THIS ADIK-ADIK! hahahahahaha... Thanks for made me pandai dalam banyak perkara! Takkan kulupa cikgu yang pernah mengajar saya Maths & Addmaths yang tanpa jemu 'menajamkan belakang parang yang tumpul dan tak reti-reti nak tajam ini' HAHA whadde?? THANKS CIKGU RUBI & CIKGU PUNITHA!!



OKAY HERE, DI SINI, DI BLOG YANG COMEL INI,

I also would say THANKS LOTSSSSSSSSSSSSS to Cik Fidza kusayang lapyuh muahmuahhhhhhhhhh sebab baaaanyaaakkkkkkkkkk bantu saya.. *argh why am I crying?? Tolong calmkan saya pada suatu malam semasa saya di Gadis Melayu. I WONT FORGET THAT MOMENT yang haku menangis umpama tsunami melanda satu dunia. I always cried in front of her. She wont say nothing tapi haku rasa betul-betul lega lepas cakap dengan dia. THANKS LOVELY!

THANKS ALSO sebab seringkali betulkan teks ucapanku tiap kali saya kena bagi ucapan. THANKSSSSSSSSS sebab dengan penuh sabar & tekunnya membetulkan ucapanku yang haku hanya copy paste entah dari mana lepastu banyak kesalahan bahasa dan haku pun kena marah olehnya! HAHA...

You looks sooooooooooooo comel today! Rasa macam nak peluk tapi yeah my baju got perasa pizza............sorry ye perhaps next time!



THANKSSSSSSSSSSS to all TDS teachers!! PIKA LOVES TDS SO MUCH!!! Pika tak tipu! Pika shayaaaanggggggg TDS! ♥ ♥ ♥