Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Saturday, May 7, 2011

Port of Tanjung Pelepas (PTP) & Kota Iskandar

Entry ini sepatutnya merupakan entry 26 April 2011 kerana kejadiannya merupakan pada 26 April 2011.

Pertama sekali bersyukur ke hadrat Ilahi kerana broadbandku baik hati hari ini lalu membenarkanku untuk membayar suku daripada hutangku eceh.

However, sorry for the lack of writings & stories since Pika is mengantuk ketika ini..teheee.. Tapi kugagahkan juga coz dah ada niat untuk post berkenaan ini. Jadinya, saya pun post jua kerana ada 3 entries lagi bakal menyusul yeah! Tambahan lagi, bila dah berniat tu, jadi macam serba salah kalau tak lakukan..hihihi... Atas nasihat Shirokku, Pika kau post jer, kau biar gambar semata je dalam entry okay gak apa..at least kau post. Camtulah lebih kurang dia kata..ngee~

Oh ya, more pictures will be upload on facebook.



The boys



The darlings







Pale face oleh sebab lapar & period pain T__T


My super cute Miss Ying Hui




The beautiful Maizatul Akmar :)









Entry bertamat dengan gambar si lapar. Bye!


No comments: