Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Sunday, May 15, 2011

Celebrating Mother's Day

Assalamualaikum :)

Akhirnya berjaya juga saya post entry yang dah lama kusimpan dalam draft nih! Sebenarnya dia tak sepatutnya berada lama dalam draft tapi nak buat macam mana kan, saya terambil semua gambar ni menggunakan NEF file lalu mula terkial-kial nak tukarkan balik dia kepada JPEG file which is SENANG je rupanyaaaa..haihh..jenuh aku berpening kapla dok pikiaq!

Bila kita guna NEF file ni, gambar tak boleh nak tengok, upload pun tak boleh. haihh.. tu yang saya fed up nak update blog sebab saya ialah seorang yang suka update entry bergambar! eheeeeeeee....

Mother's Day pun minggu lepas kan. Jadi, atas sebab-sebab yang telah saya kemukakan di atas, terdapat juga sebab musabab lain iaitu, minggu lepas merupakan minggu menghadapi exam! Sorrylah darlings...tambah-tambahlah tahap kemalasan nak update blogku ini...

HOKAY! penat dah mengarang intro yang annoying kat atas ni, jadi mari kita mula dengar & baca apakah yang dilakukan oleh Cik Pika Wany semasa Hari Ibu yang lalu! ehem..ehem..testing..testing..





Bersiap.
Sebelah kiri: Sebelum lilit selendang & memakai gincu (we tend to say lipstick rather than gincu kan?macam annoying..hahahaha) atau nak comel kita sebut litip. TAPI bukan gincu! hahaks!
Sebelah kanan: Selepas kedua-duanya lah.

Senyum sorok gigi ke tayang gigi yang comeh? Cakap aaa cakap aaa.... :P




MAKAN NASIK ARAB MY FEVERET!
Sedap sedap! Memandangkan saya tak breakfast langsung pagi tu dan bergantung hidup hanya dengan segelas susu, maka kelaparanku pada ketika ini merupakan pada paras maksimum. Jadiknye, semua benda jadi sedap. Walaupun sebenarnya saya boleh bagi 6/10 je. Restoran nasi arab di Saba, Setiawangsa, KL baru boleh bagi 9/10. arghhh lapa lah pulak..


Tergoogle & terjumpa! Thanks traveldine.blogspot.com.! Memang superb!





Hadramawt, The Arabic Cuisine.



This is my awesome beautiful IBU!


and with my maid, Kak Yuni.


MINE, BEFORE. Haneeth Chicken, yummaaayyyy...


Mengcover mulut yang sebenarnya sedang penuh. hahaha


MINE, AFTER. hehehehehehee....


Adik :)


Fa :)




After. Licin semuanya! Balik rumah je mengantuk..haha..


Thanks ayah for belanja us sampai kenyang! Kita tunggu Father's Day pulak okay ayah? tehee..

4 comments:

Lupi said...

tutup gigi :)

Norazuren MJ's said...

tayang gigi!! aeh tak tak tak...hmm..tutup mulut..eh tak tak tak..

hehehe both cute :)

Afeeqa Hazwani said...

lupi, tak kot..hehe

Norazuren MJ's, hehehe thanks :)

Yanni said...

salam sis, do u interested to buy ARZU scarf... or if u r not sure what is ARZU scarf.. juz go to klcc KUALA LUMPUR to butik arzu,. or mid valley KUALA LUMPUR .. you can browse the scarf there.. but wait.. before u buy.. pls browse mine .. then u compare the price.. im selling the scarf at 50% cheaper than them.. why??.. because i xde kedai.. i jual door to door basis... thats why la cheaper.. hv a look in my fb album... if interested ... u can pm me...P/s : the tudung is a bit expensive as the material is very high grade material.. ( higG grade chiffon, chiffon silk & satin silk.. ) u can feel the different the moment u touch it.


https://www.facebook.com/marwanscarf