Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Sunday, April 10, 2011

Samura

Assalamualaikum =)

Yeah hari ni pergi tengok Rah! Sekarang ni tiap-tiap weekend mesti nak pergi tengok dia. Biasanya hari Ahad la sebab kalau Ahad bebudak ni boleh outing. Maka tadi kami telah outing di sekitar bandar muar jer. Takde apa yang interesting sangat. Kami berkelah dekat kawasan masjid tepi sungai apa tah. Senang lah kalau nak solat kan.. Harini ibu bawakkan Rah spaghetti, sambal goreng & ayam masak merah. Rah makan dengan berselera sekali sebab 1st, dia lapar, 2nd, dia rindu masakan ibu. Biaseler tuuu... Me? pun tumpang makan sekali walaupun dah makan kat rumah..hihik.

Empat puluh lima minit kemudian, hujan mula turun lalu kami pun mula beredar & menuju ke Secret Recipe di sebelah Hotel Traders Muar. Jangan pelik kalau Muar ada secret recipe coz saya pun pada mulanya berasa pelik.. ;p





This is mine! Ice White Chocolate Coffee.





Maaf lah atas gambars yang takde kualiti langsung neh. Dahla 3.2 Mp jer lepastu tak edit langsung. Sumpah saya malas sangat... Nak bawa kamera gemokx tu pun malass.. Harap dapat beli digital camera yang 14 Mp tu selepas ni. Amin.....................
heheheheheee...







Rah is such an adorable sister evah. Tadi dia menangis lagi..asal kami nak balik je dia mesti nangis. WHY ARE YOU CRYING RAH? Dia cuma belum pandai atasi homesick dia. Tadi dia kata kat saya, Kak kau kena bersyukur kau duduk dekat rumah tau. Aku ni? issskk...

I know how to bersyukur Rah..sobs. Kau pun kena bersyukur jugak. Sekurang-kurangnya kau masih ada family yang akan sentiasa jenguk kau...bandingkan diri kau dengan kawan-kawan kau yang familynya jauh atau kurang peduli akan diri mereka. Dan sekurang-kurangnya kau tak kena buli coz everybody likes you kan Rah? teheee...




# Oh ya tadi singgah K-Mall kat depan samura kejap coz Rah nak belikan titbits untuk kawan-kawan dia. Tetiba saya ternampak satu long skirt kaler soft pink & saya telah pun membelinya! Sukaaaaaa! Akan datang, kalau pergi samura lagi, wajib ke K-Mall juga sebab i wanna buy another one! heheh..

# I wanna have FAREEDA. Tapi takda kat JB... Naaaakk............................. *drooling. hahaks

2 comments:

Imani said...

teringat dolu2 selalu visit abg aku. haha same jugak , every weekend pergi visit --"

Afeeqa Hazwani said...

abg ko dulu kat ne ma? hihi... manje biaseler...