Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Tuesday, April 12, 2011

How I Love Veauteez..teheee..


My Passion

Lets shop at Pastelina girls! OSEMMMM bangetzz!




Just wanna share with you guys/girls/wutevah, tatkala gadis seusiaku or lebih kurang seusiaku amat tergila-gilakan jejaka korea lah, jepun lah, fahrin ahmad lah, edward cullen lah, tetapi bagiku berbeda sekali! hahaks apa yang telah kukatakan ini adalah sangat annoying. ;p

I just love to watch the beauty of the girls. Mereka diciptakan dengan sangat indah. Siapa yang boleh object kan? Allah telah mencipta makhluk yang bernama perempuan dengan keindahan yang luar biasa. Kalau dah indah tu, takkan pernah jemu memandangnya.



Dian Hazwani.





Comel kan? Indah kan?



Begitu juga dengan the gorgeous one, Shazwani Hamid. She's too gorgeous! Pls read her blog! You'll get amazed! Tak pernah saya baca blog seseorang sambil menggeleng coz macam terkesima & terpesona kot. hihiks..




Heeee... How I adore them like crazy & deeply! hahaks

8 comments:

Syaza Nurfaiqah said...

adik setuju dengan akak.. Dian Hazwani memang cute.. hehe

Mashii said...

dian hazwani tu macam muka feeqa larh...kembar ker??nama pun lebih kurang !!!

Afeeqa Hazwani said...

syaza, yeah comel sangat kan! dia muda setahun dr akak =)

kak mashi, hahaha tak kot!!

Syaza Nurfaiqah said...

haha!!
a'ah lah kak muke akak sama macam dia.. hehe

Norlina Rabiah said...
This comment has been removed by the author.
Norlina Rabiah said...

Muka Dian macam muka Feeqa :) Die cantek, feeqa pon cantek. Ciptaan Allah semuanya cantek-cantek belaka kan. Anyway, good luck in your stpm, kak pon lepasan stpm juga.

Afeeqa Hazwani said...

syaza, taklah!! ahaa

norlina rabiah, eh tak sama mana pun kak.. lain sgt rasanya.. :)

oh thx kak! akak kt mana skrg? buat apa?

Norlina Rabiah said...

Comel nye rendah diri. :) Kak sekarang tngu kemasukan ke upu bulan 9 ni. kak berasal dari sarawak tapi berfasih tutur mlyu baku sebab ramai kwn orang semenanjung. Anyway, kalau sudi baca lah blog akak yang tak berapa baguih sangat. hehe