Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Wednesday, March 9, 2011

RAH........

Assalamualaikum readers!

I miss you guys soo muchh... i'll take only a few minutes to post this.

Takde apa sangat pun. Cuma rasa macam nak berborak dengan blog. Boleh ke guna berborak? I thought so.

Saya tak mahu fikir tentangnya tapi dia kerap datang menghantui saya. Saya tak tahu bagaimana caranya untuk saya avoid dia. Bagaimana ya caranya untuk kita lupakan stress? Coz tadi cikgu kata dont you ever think about it! Jangan ingat langsung akan dia waima ejaannya pun! Tapi bagi saya, lagi kita cuba jauh, lagi dia datang dekat. Cikgu perasan jerawat kat muka saya yang bertambah banyak yang katanya mungkin sebab kurang tidur or stres sangat. Sejak bila pulak haku kurang tidur? Entah ek....

I'm tired enough. Pleaseeeeeeeee this is exhausting!!


I miss my Rah. Sejak Rah takde kucar kacir hidupku!! haha yeke.........................*Rah, kau tahu kan camne sebut 'yeke' tu? Dengan nada yang paling menjengkelkan sekali! Rah je tahu...hihi..

Rah sedang stress juga sekarang. Saya tahu. Dia sedang exam.. Kami, yang umpama saudara kembar ecece seringkali mengalami perasaan yang sama. Beberapa kali juga konon-konon nak sorok perasaan, nak sorok muka yang sedang sembab sebab menangis lama sangat, at last, 'akak....aku ada benda sedih nak cite ni...' Me, 'aku punnnnnnnnnnnnnn.....uwaaa rahh aku sedih...sobbbsss..rah...isssk.......kau tau tak....uwaaa sobbss sobss...' Macam tulah ceritanya...

Saya rindu Rah macam nak gila. Saya betul-betul rasa sunyi.. Dahlah sejak dua menjak ni saya jadi penakut. Tidur tak pernah-pernah pasang lampu, tiba-tiba tidur pasang lampu. Tak lena langsung. Setiap jam tersedar. Ni semua gara-gara kes kat sekolah...isssskkk... biasanya kalau takut sangat, saya akan lari dan tidur kat bilik adik lelaki saya. Bersempitlah si gemok ini bersama adiknya di sebuah katil bersaiz single ituh. Macam manalah saya boleh jadi penakut camni tah. Kalau sedang buat homework malam-malam, nak bagi ada bunyi-bunyi sikit, biasanya saya pasang lagu-lagu feveret saya which is dari kalangan love song lah biasanya. Tapi sejak dua menjak ni, gua layan InsyaAllah & Barakallah (Maher Zain) je, takpun Dia Kekasih Allah. Lagu tu je ulang tak habis-habis. Tu je lagu yang agak-agak okay yang boleh buat gua yakin sikit dengan keadaan sekeliling. hahaha gelaklah korang.
Satu fakta yang anda kena tahu, saya susah nak tidur lena dengan lampu terpasang terang benderang... sooobbbssssssssss... Rah...baliklaaa cepat......I miss your smell................ :(


Okaylah till here..sorry ye..dahla dah lama tak update lepastu bila update je entry tak best..entry poyo.

Chillax der.. Langit tak selalu mendung. Nantikan entry gempak dariku selepas kepulangan Rah nanti............................. yayayyy yeyehhhhh :D

2 comments:

me suya said...

i u miss ur rah.. then Suya miss my mom.. hehehehe

Afeeqa Hazwani said...

heeee =)