Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Thursday, December 2, 2010

Yayay dah dapat yayayy


senyum juga walaupun kepalaku sedang pusing!

my beautiful sister.. shes poyos oso! :P

Seriously lah, akibat daripada hal semalam, sampai harini aku takda mood! hisshh.. Aku pelik betulla kenapalaaa kannnn susah sangaaaattttt nak cari buku STPM sekarang! Dekat Harris takde, ingatkan dekat Badan Cemerlang ada...pun takde jugak! I mean buku rujukan! Memang hampehs. Adela beberapa ketul tapi tupun memang tak memuaskan hati langsung. Yang ada punn..Mikroekonomi laaa Makroekonomi laaaa eeeeeee sejak bila pulak lah aku amek subject pelik-pelik tuh.. Sabar jelah wahai hati...

Sampai mata aku dah berpinar-pinar dah dalam tu. Maklumlah dahlah rabun lepastu tak pakai specs atau contacts lepastu dok terjengah sana terjengah sini, mana tak pening. eee memang menduga kesabarankuh.

Tapi terpujuk juga hati ni bila dapat beli Kalau Ya, Katakan Ya! & Jangan Main-Main by DR TUAH OF COSSS! homaigoaaattt teruja mak you!

Okaylah till here. Daaaaaaaaaaa!

12 comments:

sab said...

haaa da pegy daa. tak dapat nak follow.

*sobs sobs :(

atiqa aris said...

mmg2.buku spm pon sme.kt library pon susa gile nk carik bku rjukan chemist.ciss.

azaliahjsalleh said...

slm syggggg
u pakai inner jenis apa eyh ?
lawa lahhh

Afeeqa Hazwani said...

sab, tulaa lambat! hehe

atiqa, jom kita try usha kt MPH pulak ek!

azalia, tu namanya inner neck cover. i order kt radiusite.com. bosan juga pakai syria kdg2. best taw inner neck nih! hehe

Fanna Roslan said...

Feeqah, buku STPM mmg susah gile nk crik. Lg2 sj, dulu aku crik kt sume kdai bleh dikate kan tade. Last2 ak call, dkat plaza plangi je ade. Ish ish...

tuan tanah kedaung said...

fqa dok jb yeyh?

Afeeqa Hazwani said...

fanna, aku tension betul! aduhhhhhhh..

tuan tanah kedaung, ye! JB! :)

Fathyieza said...

memang betul..buku spm pun susah nak cari

Afeeqa Hazwani said...

uwaaaa bosan2!

sab said...

hee takpa takpa :)

azaliahjsalleh said...

owh ok thx dearrrrr

Afeeqa Hazwani said...

sab, next time! hehe..

azalia, welkem dear! :)