Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Wednesday, November 17, 2010

Saja-saja post


Tau...dah upload kt fb tapi suka gambar ni, senyuman di luar, debaran di dalam. rindu sangat :)


sukarelawan..hehe..


gelak-gelak juga, ketaq-ketaq juga, maklumlah sebelum diumumkan top 5....


YEAH TOP 5! :D


With my beloved Kak Ct merangkap pengantin baru. hehe! Selamat pengantin baru Kak Ct! :D


Feeqa with Fieqah and Mia! ♥














Kelmarin,


Puan Fadzlina, cikgu pengajian am 1 :)


Ini dia Cikgu Shikiiinnnnnnnnnnnnnn...!! :)













Sejak dua menjak ni saya suka sangat sangat sangat makan jagung manis Daily Fresh lepastu suruh dia letak susu banyak-banyak! eee sedaaaaaappppppppppppppp!! Suka! Suka!

Harini ibu masak best. Saya makan banyak. Tapi saya tak kisah. Kata pun raya kaaannn.... Ala buatpe nak takut, saya kan ada Premium Beautiful... ;p

Okay, selamat menyambut Aidiladha semua! Maaf zahir batin! Muuaaahhhh!!

8 comments:

amer|zhafran said...

slmt hari raya qurban fee~hehehe..

Miya Omar said...
This comment has been removed by the author.
azaliahjsalleh said...

chantek la baju feeeeee !

Afeeqa Hazwani said...

hehe.... :P

azaliahjsalleh said...

mne fee beli ?
ke tempah nie
chantek la kain

Afeeqa Hazwani said...

beli siap dkt Butik Astana, Plaza Angsana JB =)

Nadirah Azmi said...

wa wa ~ bestnye masuk Gadis Melayuuu (:

Ida Fahani said...

cantiknya...
i pun tengah pakai PB...
nice~