Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Wednesday, September 22, 2010

Lebih baik...

Menulis blog daripada skodeng page Facebook orang..heheh.. I love to stalk.

Apa kita nak ceghita sekarang? Sementara saya masih bertenaga menaip dan mengeluarkan idea-idea bernas yang boleh diguna pakai sehingga hari tua anda. Mari mari mari cerita!

I'm slewpy...

Oh ya. Tadi ayah bawa daku ke sebuah restoran yang menyediakan makanan orang Indonesia. Indonesian cuisine lah kan. Lebih tepat, Sunda cuisine..heheh.. Dekat je dengan rumah. Mengambil masa 3 minit ja kalau nak jalan kaki.

Boleh tahan jugak. Kadang-kadang kita kurang pasti sama ada ianya memang betul-betul sedap atau kita ni cuma sedang kelaparan tahap mengegel-gegel. Yelah, bila tengah lapar, lauk orang meja sebelah yang tak habis pun haku rasa nak telan. Sumpah kebulur gila tadi. Er, kalau pergi makan indonesian cuisine, you should try Bajigur. Rasa dia macam caramel. SEDAP! Kejap ehhh..nak google apakah bahan-bahan bajigur itu sendiri, senang nanti you ols nak buat sendiri ke boleh bukak blog ni ek. KEHKEH.. NAH. Bacalah sendiri. HIHIK.

Okaylah ni, at least lepas jugak gian haku nak menulis di entry baru..hahahahaha

Oh ye,

Tahukah anda?

Lima pandangan berpahala merangkumi;

-al-Quran
-Ka'abah
-Air Zamzam
-Wajah ibubapa
-Alam




=)

No comments: