Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Monday, July 26, 2010

Gadis Melayu 3rd Season

Alhamdulillah selesai sudah task pertama. Nampak ja macam tak susah...tapi para finalis je yang tahu. Bak kata pepatah indah khabar dari rupa. Apa-apapun, kami sudah lakukan yang terbaik :)

Photoshoot untuk montaj dan sebagainya sudah selesai. Tema dia pink putih ala-ala angel, princesses, fairytale gitulah. Memang saja nak buat cutecute kut hahaha. Tapi aku rasa muka aku tak sesuai pakai tudung ala gipsi tu hah. Tapi redha jelah =')

Ada gambar....banyak....hehe! Tapi tak boleh show lagi..sebelum press conference...sobssssssss!

Baru 3 hari bersama Gadis Melayu, aku dah belajar banyak benda! Alhamdulillah.. Ni la yang paling paling aku nak! Belajar benda baru!

Minggu ni boleh balik rumah lagi. Uruskan apa yang patut. Bermula 1 Ogos, kehidupan baru pun bermula juga bersedia dengan task kedua....doakan yang terbaik buatku dan finalis-finalis lain..

Aku pun tak pasti boleh ke tak sebut nama-nama finalis Gadis Melayu nie. hehe. Malas nak cakap banyak sangat sebab nanti tak surprise dah... :'P

Oh ya. Episod pertama insyaAllah akan disiarkan pada 27 Ogos 2010, Jumaat, 9 malam dan semestinya di TV9 Di Hatiku..

Doakan yang terbaik buatku pembaca semua... ♥

6 comments:

Khadijah Zek said...

good luck feqa...=)

Azza Syzna said...

congrats fee :)
lama tk bertegur sapa dgn u. org bz kan :P
gudluck weyyyy! :D

starzieti said...

tahniah fee ! =D

Hiro Chiro Room Studio said...

Semoga berjaya..Gadis Melayu yg Sempurna.

amer|zhafran said...

dengan ini sy amer zhafran mengistiharkan bahawa akan menjadi ahli kelab peminat feqa~hehehehehe

go..go feqa~buat yg terbaik n never give up k..

senyum sokmo tau..hehehehe...

Afeeqa Hazwani said...

terima kasih semua.. :D