Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Sunday, May 2, 2010

Kak Miza's Engagement Day :)

Congrats buat Kak Miza ku sayang kerana telah selamat melangsungkan majlis pertunangannya. Hehe.. She's my neighbour actually, selang beberapa buah rumah je. Dah bertahun kut berjiran tapi baru-baru ni jugaklah baru saling mengenali dekat Facebook. Aku pun beberapa kali je kut pergi rumah dia. Rasanya yang dia tunang ni kali kedua aku pergi rumah die, hihik.

Majlis dia grand woh. Macam wedding dah siap pelamin bagai.. Tema pink, comehh hehe.. Oh ye, 21 eh tahun ni Kak Miza? Ke 20? Alamak lupa nak merisik khabar tadik :P



There's ibu in blue. Heeee.. Eh mana Kak Miza weh?







There she is. Cantik kan? Memang cantik dia nie.. :)






With her grandma juga her parents.. (:

*Sorry ah, gambar tiada kualiti. Menyesal jugak tak bawak dslr aku yang dah berhabuk tuh. (-__-")





Ohmy! I belum readylah!






Okkay!

Adore giler dengan pelamin dia. Centre of attraction dia adalah lilin-lilin tu haaa :') Nampak macam lilin real tapi olok-olok je heee..





Balik je dari rumah Kak Miza, pergi dapur, tengok tengok ada blueberry cheese tart! OHGOSH gilelah...dah kenyang mengketedarah laksa johor dengan cucur badak 6 ketul pun aku bedal cheese tart ni 6 ketul jugak. Comel, lembut dan menggoda, fuhyoh!






6 PM. Tea timeeeeeeee!! Ta-daaaaaaaaaaaaaaaaaa :D


Ini sepatutnya nama dia Caramel Macchiato ewah ewah haha tapi sebab dekat rumah takda caramel, so nama dia homemade Macchiato jelah, hihiks! Takdalah ini Neslo lepastu nak kasi nampak glamor, kita pinjam Rah punya whipped cream. Rah kedekut woh dengan whipped cream dia tuuu..




Okay! Sebelum kita get out dari sini hehee, mari ucap Selamat Bertunang buat Kak Miza dan tunangnya Hamzah. Nama pun dekat-dekat, Hamizah and Hamzah..hee.. Moga berbahagia hingga ke syurga selamanya ye Kak Miza! ♥ ♥ ♥

5 comments:

LUT said...

blueberry tart, fav masa raya.. :P

amer|zhafran said...

emmm...nmpk sedap jer tart n air bercream tuh..hehehe..lapar la plak..adoii..

Afeeqa Hazwani said...

sedappppppppppppppppppppp! :D

OshKosh BgOsh said...

mok

Afeeqa Hazwani said...

ape mok? you asyik cakap i gemok je. macamlah you tu tough sgt! eeeiihhh