Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Tuesday, May 4, 2010

Isi Masa jugak, hahaha

UNA, haha susah betul nak copy tag nie. Nasib baik dari Una tersayang, Eceh-wah haha :P


Baiklah, MULA!

1) Adakah anda rasa anda hot?
--->Tak ah. Apa ada dengan hot?

2) Muat naik wallpaper yang anda guna sekarang.
--->Handphone ke Laptop? Memandangkan Una letak wallpaper laptop, ikut jelah dia, heee




3) Cerita pasal wallpaper
--->Entah. Sebab kemas kut. Elegant pun macam ada, haha

4) Bila kali terakhir anda makan donut?
--->Entah ah, aku tak suka donut kut ;P

5) Lagu terakhir anda dengar.
--->Nadiku-Sabhi Saddi ♥

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini.
--->Menjawab tag dengan tenang dan segar :')

7) Selain nama anda, anda dipanggil dengan nama apa?
---> Fee, Feeqa, Iqa, Akak, Kakak Iqa, Sayang ;p

8, 9 , 10, 11, 12 (Takde sape-sape ah, huehue. So burn ah semua nombol-nombol neh) hee

13) Berikan lima yang anda tahu tentang orang yang men-tag anda.
--->Comel! Ngeee
--->Kurus, ramping.
--->Pakai braces.
--->Ada class :D
--->Budak pandai, hehe

14) Persamaan kambing dengan lembu.
--->Bodoh lembu gak soalan nie. Jawab jelah, HAHA. Dua2 ada ekor.

15) Perasaan anda membuat tag ini.
--->Okay :)

16) Gay or Les?
--->Merepeknyaaaa! Malas nak jawab dah, haha


Okay.


No comments: