Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Thursday, May 20, 2010

High Fever

39 degree. Sedih.. Selalu macam ni.. Memang antibodi tak kuat.. Masa pergi Australia dulu pun camni gakk.. :(

Ni nak tekan tekan keyboard pun menggigil-gigil. Iskkk.. Nak laksa penangggggggggggg tapi doctor tak bagi makan pedas-pedas.. Lagipun tekak ni belum dapat terima makanan berat-berat sangatt...loya rasanya tekak neh. Dah masuk 3 hari aku tak makan nasik....

Tapi aku masih larat untuk upload gambar-gambar Shanghai dekat Facebook. Cuma lambat lah sebab tak pakai image resizer...lantaklah.

Rindu kawan-kawan.... Rindu sekolah! Tapi dorang kata banyak homework! Hesh hesh.

7 comments:

amer|zhafran said...

alahai...kecian nyer dia..hehehe..

xbes laa bercuti kalau demam..huhuhu..cepat sembuh k..

hehehe

aimiloveme said...

get well soon okay!

Beauty Fathy Official Blog said...

Hope cepat sehat ye kak fee. :)

siTomatoMerah said...

alolo,, ciann fee.. cepat lahh baek, nanty bole pegi sekola cepat.. :)

Mashii said...

cian feeqa..get well soon...berjangkit dgn adik kot..nanti dah sihat mam laksa penang k~

AM SYA said...

keciannyer adek akak!!

minom air masak bebenyak k! =)

Afeeqa Hazwani said...

thanks sumer! heeeeeeeee :')