Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Friday, April 30, 2010

The wonderful day; 29th April 2010

5 minit yang lalu, aku baru je bajet nak tengok Adamaya. Kelam kabut off laptop. Menuju ke bilik ibu, ternampak Rah tengah online dekat ruang keluarga rumah kami. Aku pun sergah dia.

'JOM TENGOK ADAMAYA!!!' *excited.

'Merepek apa. Hari ni Jumaatlah...'

Aku? Pfftt berangan apa aku neh. Aiyaa.. Masuk bilik balik lalu on laptop semula. :)

Sambung balik niat nak berblogging tadi yang kononnya terencat sebab Adamaya punya pasal. Padahal hari ini adalah Jumaat. Manede Adamaya....

Berbalik kepada niat nak menulis entry untuk hari ini. Saja jee nak buat pemberitahuan yang aku memiliki satu blog rahsie. Percaya tak? Kena percaya. Aku memang suka gak buat gimik tapi ini bukan gimik. INI SERIUS. BUKAN MAIN-MAIN.

Tapi jangan risau, blog tersebut adalah penuh dengan kisah-kisah antara aku dan................ Siapa?

Ceh tipu je :P

InsyaAllah bila tiba masanya nanti, akan ku buka blog itu secara umum yek.





By the way, terima kasih Kak Long kerana sudi bawa kami (aku dan Rah) berjalan-jalan sekitar UKM semalam. Woohoo UKM besar siot.. Kak Long bawa kami sampai dekat makmal Bio dekat belakang, belakang dan belakang punyaa. Kak Long kata tak ramai yang tahu akan kewujudan makmal-makmal Bio tersebut. Kak Long kata lagi, budak-budak Bio je yang tahu kewujudan tempat tersebut. Oh ye, kak long adalam sepupu aku. Dia lahir tahun 1986 dan sedang melakukan Master dalam bidang Bioteknologi Tumbuhan. Terima kasih Kak Long kerana sudi menghiburkan hati kami sementara ayah menghadiri seminar apa entah dekat Putrajaya.. :')




Dan terima kasih ayah kerana sudi menghiburkan hati kami (aku dan Rah) sekali lagi kerana membawa kami makan angin di sekitar ibu negeri of Malaysia. Ayah adalah the best dada evah lah! I love you to the max! Ummmuuaaah! :D


Tua siot muka aku. :P


Terima kasih untuk semuanya. Terima kasih kekasih-kekasihku! Ecehwah ♥

8 comments:

LUT said...

tak g jmpe eda? ukm da dekat sgt da tu,..

Afeeqa Hazwani said...

masetu mmg takde mase lah lulu. plus, kak da tengah exam kan? :)

full of love,keyna said...

wah,seronoknye fee,asyek berjalan je,ni yg jeles ni.HEHE

ehem,minat btw dgn adamaya,smpi gitu skali.hik

Afeeqa Hazwani said...

keyna,

manede asyik berjalan, wuwuwu ;p

oh haah minat giler weh!

Husna Ali said...

tak tua pun. comel jeh memanjang. haissss HAHA.

LUT said...

owhh yeke, g jap je ke, ala jmpe jap x fail nyer . ;p

fifi,

shazzy :) said...

tak jumpe i? :'(

Afeeqa Hazwani said...

shazzy,

dear, i pergi ni bukan saje2 :) semuanya 100% arranged by my dada.. i ikut je.. nak mintak2 macam tak sedap pulak.. next time ye sayanngg :')