Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Sunday, April 11, 2010

HOT STORY!

Ah. Tak tahu nak buat apa. Macam biasa, blogging adalah pilihan paling terakhir sekali untuk malam ini. Memandangkan petang tadi aku dapat tahu satu hot story, so untuk sesi kali ini, ada jugak benda yang dapat nak share.

Takdelah hot mana pun tapi bila sang penghantar message dah text macam ni; HOT STORY! HOT STORY! Aku pun jadi teruja pulaklah tiba-tiba. Layak lah jugak story tersebut digelar hot. Hihiikk..

Biasanya, yang aku tahu lah, ada dua sebab je boleh menyebabkan sebuah perhubungan tu jadi dingin ke retak ke telur hujung tanduk ke... Pertamanya orang ketiga. Keduanya money. Ye, duit dan wang. Kan? Dua sebab je kan? Yeke? Ke ada sebab lain? Aku takde banyak ilmu pun pasal benda-benda ni semua.

Secara amnya memang dua benda tu je lah. Majoritinya lah kut. Minoriti? Apa agak-agaknya sebab-sebab yang lainnya ek? Punca-punca keretakan sebuah perhubungan tu. Hubungan berkasih sayang lelaki perempuan lah maksud aku sekarang ni.

Aku dah mula tak tahu nak cakap apa. HUEH HUEH. Bbbrrrrr....





Sebab tiba-tiba dalam otak aku sekarang ni.... SimplySiti keluarkan produk alat solek senang dicuci sebelum solat kan? Agaknya dia including eyeliner tak ek? Susah betul nak cari liquid atau gel eyeliner yang senang cuci sekarang. Maksudnya, senang dicuci tanpa pakai makeup remover. Macam aku, kalau agak-agak aku boleh solat time travelling ke kan, aku memang biar je muka aku pale sepale-palenya. Malas nak tenyeh-tenyeh tisu basah dekat muka dekat tempat wuduk awam ke, toilet awam ke.. Leceh.

Tu je lah.

13 comments:

Ieeko. said...

Orang ketiga reason yang palingggg common di era sekarang ni :)

Afeeqa Hazwani said...

Yeke Cik Ieeko? Hehe thnks btw!

asmaathirah said...

haaaaaaaa, ada kut sis
aritu tyra tgk simplysiti punya barang HUEHUHEHUE
rugi je tak pegi tgk siti ptg tadi
huaaaaaa, geram nyaaa :'(

Afeeqa Hazwani said...

tyra tengok dekat mana?????? aiyaiyaiyai! bagitaulah sis!

AM SYA said...

bleh jadi sbb masalah komunikasi~

kalo msg2 sebok..haa~bleh hancor gak hbgn tuh

*nnt fee g cr liquid eyeliner yg jenis getah punyer~xpayah cuci dan x com0t~bleh cabot je bler dier kering

Husna Ali said...

liquid eyeliner body shop. terbaik ah. sumpahhh senang gila hilang, guna air jeh. aish senang sangat lahh HAHA.

LUT said...

kdg2 xda org ketiga pon di ada2 kan.. huehue

Afeeqa Hazwani said...

lut; yeke.............. eee pandai2 jer

Afeeqa Hazwani said...

Kak sya,


msg2 sibok tu cam asyik nak msg je eh? heee

eh eh liquid eyeliner getah? camner tu? tak pernah dengar pun! nak google ah japgi! hihik

Afeeqa Hazwani said...

una;


ohmy! yeke? dia long lasting tak? maksudnya, cpt habis tak? most of liquid eyeliner ni cepat habis laaa...

Husna Ali said...

tak taw ah. i baru pakai dalam sebulan gitu. belum habis lagi. HAHA.

Afeeqa Hazwani said...

una,



hehe baguslah! thx sebab suggest yek! :))

aten. said...

tak jugak. sebab retak,
sudah kebosanan.
haha. and it's me.
:D