Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Wednesday, March 24, 2010

Xie xie Ni Men ♥

Dah lama jugak ek rasanya kita tak main pass-pass award ni kan? Hehe. Ianya amat maniss. Thanks Una, thanks Cik Ieeko, thanks Shazzy yayang and thanks Kak Mashii :')


Ini dari Cik Una kite :)









Ini dari Cik Ieeko dan Cik Shazzy dan Kak Mashii ^^









Here are the rules to accept this award :

  1. Thank & link the person that gave you the award.
  2. Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered.
  3. Contact said Blogs and let them know they've won the award.
  4. State seven things about yourself.




Well. Nombor satu? TICK.
Nombor dua? Err, too much! More than 15 I think. And.. Rasanya diorang-diorang pun dah terima award dari rakan blogger yang lain kut kan? Take it easy :p
Nombor tiga? Automatically tidak perlu. Hehehh.
Nombor empat? :)

Ni diaa.

-I ♥ Laksa Penang
-I ♥ Putu Mayam
-I ♥ Asam pedas
-I ♥ Laksa Johor
-I ♥ Cheese
-I ♥ Ice Lemon Tea
-I ♥ Gula-gula NANO.
-I ♥ Kuih Lopez *Eh, lopes.
-I ♥ Badak berendam. *Ini kuih eh!
-I ♥ Cream Puff
-I ♥ Caramel
-I ♥ Ayam goreng


INI DAH BERAPA HAH.



Simple kan? HEHE. Again, terima kasih kepada nama-nama yang telah dilink di atas tadi kerana sudi mencalonkan nama saya untuk menerima award-award tersebut. Terasa diriku begitu berharga dan dihargai.

MUACKS!


2 comments:

Husna Ali said...

seven things about you memang tak boleh blah. HAHA

Afeeqa Hazwani said...

HAHA i takda idealah sayangg. thanks again una cantik dan manje! huehue