Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Monday, January 18, 2010

Entry Comel Agaknyalaaahh

Baiklah hari ini dengan penuh hemahnya ingin sekali saya mengepost entry basi yang dah berapa hari duduk dalam draft ohmaigoat kenapalah mood untuk berblogging kebelakangan ini sungguh tidak ada like so-nothing baby. Fuh fuh.

Jadi, bila niat untuk blogging tu memang dah ada dah tapi malas je nak tunaikan tapi rasa tak sedap lah pulak kalau tak tunaikan sebab kita dah niat kan so now (!) let's do it and let's make it fast. Sumpah aku benci betul menulis blog semasa meniarap (-__-")

However serta walau bagaimanapun, entry ini would be entry comel memandangkan, MEMANDANGKAN, di dalam entry ini akan terdapat wajah-wajah comel yang of course menaikkan seri entry ini juga.





So, let's check it out, detective.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
V
V






TAAADAAAAAAA :')



















Tak, tak, Naurah tak menangis. Sekarang trend dia amek gambar mesti bukak mulut. Huehue


Piya pun nak bukak mulut juga. Memang gaya terkini mereka. Ololo, Naura omei omei.


Dia ketawa buat-buat. Konon-konon candid lah ni. Padahal tak pon.


Sape mandikan? KAKAK IQAAAAAA :D



Ni pon ketawa buat-buat. Kak Iqa suka gambar ni. Naura nampak comel sangat (:
Fuyoh Piya.

Abang Shah suka gambar Naura yang ni. Kekeke.
Eeee mashamssnyee vitejen niieeeee..
Eee Piya comotnyerrwww haha geli. Comotnye sudeh ;p



Konon comella buat macamtu HeHeHe..











Ceh, blum habis lagi. Melum melum melum...





Gambars seterusnya akan semakin menaikkan seri bukan setakat entry ni je malahan seluruh blog ini jugaaa! HAHA tipu jelah. Tipu sangaaatt..




































Kan dah cakap tipu. Sape suruh percaya. Wakakakaka








Well, gambar-gambar bangang-bangang comel ni telah selamat diwebcam semalam selepas je tamat mandarin class. Mandarin class ni cam complicated gak mula-mula, yelaaa beginner kaannn. Tapi, memang sangat interesting bila kita dah tahu sikit-sikit serta boleh berdikit-dikit pula lepas tu. So, semalam aku cuma belajar Han Yu Pin Yin yakni dia punya nahu-nahu something laaa. Lebih kurang macam kita belajar Iqra' la duluuu tapi dulu aku starting terus Muqaddam. Iqra' cam lambat sikit kut sebab dia ada banyak siri kan..

Mandarin memang a bit difficult untuk sebutan aieou dia something lah tapi hari-hari dok prektis hope will be super good soon lah kan. Beginner lah katakaaaannn.. Aku suka sangat bila cikgu cun tu cakap camni kat aku, 'hen hao'.. Very good maksudnya. Heeeeeeeeeeeeee :)






Okay sayang, jumpa di lain entry!
Selamat berbahagia