Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Saturday, December 19, 2009

I am here. In Kuantang

I miss my Choco. Rindu nak peluk cium dia. Apalah tidurku tanpa Chocoman yang romantis itu. Walaupun dia kurus je, tak macam teddy bear RM100++ yang selalu jual kat Memory Lane tu, dia tetap number one di hati ku. Walaupun sebelum tidur, dipeluknya Choco kat dada, tapi tiap-tiap bangun tidur, diulang, TIAP-TIAP bangun tidur, dia mesti sedang ditindih dek punggung ku. Haaihh.

Anyway, I'll be here, in Kuantang, until this Monday. I am not missing apa-apa setakat ni kecuali Chocolah kan. ^.^ So memandangkan nama asal pun adalah Chocoman, kite panggil jelah dia Choco. ♥



Short entry.
Entry yang bukan wujud atas dasar HENDAK, tetapi, atas dasar BOSAN sebenarnya.

Selamat Bercuti Sekolah. Its not fun but kinda interesting jugaklaaahhhhh..