Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Friday, November 27, 2009

Aidil Adha

Ceh. Geli gila kut start entry je dah muka dia ni. Euwrghh









Takde apa-apa yang best sangat nak cerita since kekok gila dah nak tulis blog even menulis blog pernah menjadi hobi setia satu ketika dulu. Sob sob. <--kononnya ini tengah sedih lah kan.



Tambahan lagi, ayah pula tiada di sisi. Ibu pun masak dua jenis lauk je. Ayam masak merah bersama lodeh. Takde ketupat. Saya ulang, TAKDE KETUPAT. Tanpa ketupat, siapalah raya. Dan begitulah sebaliknya. Ketiadaan ketupat pada raya kali ini bersama dengan ibu yang buat dua jenis lauk je adalah disebabkan ayah yang tiada di sisi. Sob sob again... Kalau ayah ada..... Lauk mesti banyak sebab ayah suka bila raya ada banyak lauk. Pastu, takde ketupat sebab dalam femili kitorang, ayah je yang terror isi ketupat. Tadi makan ketupat orang, keras semacam jeh.Tiba-tiba terkenang akan ketupat buatan ayah yang marveles and lemah lembut pulak tu.



Ayah kata dia dah selesai rukun haji. Tinggal hendak melontar pada hari tasyrik jeh. Dia kata, kepala dia dah gondol. Mesti comel. I missed you ayah... Badlyyyyyyyy. Macam biase, sob..sob... Tiba-tiba teringat pula akan soklan Pendidikan Islam SPM berkenaan dengan tiga jenis jamrah, dan pada bilakah hari melontar jamrah? Suka betul aku soklan tu haha. Tapi masih rasa macam siot sikit ah sebab buat penat je menghafal jenis-jenis ajaran sesat serta ciri-cirinya yang berlambak tu tup-tup bahagian akidah dia tanya pasal khurafat je. Phewwhhh. Lega gila. Mudah. InsyaAllah A1. ;p
AMINKAN SEKARANG.


Okay berbalik kepada cerita Aidil Adha.





Alamak malas pulak ah nak taip lebih-lebih.

















Nah, tonton phototistas. (geli-geli je eja camni)






Rah, dengan bangganya.

Fa, dah besar, dah baligh dah. Dulu macam ...... sekarang pulak macam ........ Haha.
Dia ni annoying sebab paling suka carik gaduh. Ggrrr..















Lembu ni baik hati. Tak ngamuk pun sebab dia lembu pertama yang kena korban. So dia tak tahu apa-apa. Redha jelaaaaa...

Ini dia lembu bahagian kami. Lembu kedua. Aku tak tahu why orang tu sebut nama aku dengan sebutan huruf 'Q' yang sangat pekat! Urghh..

Bytheway, lembu ni ganas kut. Sebab dia nampak kawan dia kene semelih tadi. Siaann. Patutnya jangan bagi kawan-kawan dia tengok kawan dia kene semelih. Mesti dia nervous gila kan. Paham, paham...







Aku tahu mungkin ada yang sensitip tengok gambar-gambar camni tapi aku peduli apa. Haha. Mungkin ada yang tak boleh tengok darah lalu pengsan, tapi aku tetap tak pedulik.
HOHAHAHAHAHAHA
ketawa satan.










Handsome, Mr. Blackie.
Lembu ketiga.


Okay, time untuk lapah dia. Excited jugah ah dapat tengok upacara korban secara live pulak tu. Tapi cara berpakaian macam tak sesuai dengan tempat kejadian. Information seterusnya, Rah dia nak pengsan, haha. Dasar takleh jadi dokter. Dokter gigi bolehla. Tapi kalau tengok gusi berdarah pun kau pengsan, memang nak lempang sekalik.

























Masa untuk gambar paling ye-ye-poyo.
You'll get annoy. Beware baby.


















Di hari pernikahan ku..




Bermesejan dengan bakal laki tercinta..



Phewitt, ini dia the hottest bride of the decade :-)



Setelah selesai majlis..