Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Wednesday, September 16, 2009

Done with SPM's Trial :D


Akhirnya selesai juga peperangan yang tak berapa nak war iaitu Peperiksaan Percubaan Sijil Pelajaran Malaysia Tahun 2009. HOORAAAYYYYY! Paper last tadi adalah English For Science and Technology paper 2. HEHE. HUHEE. HOHAHA. (rasa macam nak ketawa gila dan gila dan gila jaah)


Saya macam takde benda nak babbling dah. Happy sampai speechless ah.


Even paper dah habis pun kami masih bermain 'perang pemadam' yakni pemadam yang dipotong kecik-kecik lepastu main campak-campak. Takpun main baling-baling. Eh, macam sama jah?


Lepastu pergi ke class kesayangan main chonteng-chonteng. Like jakun tak pernah dapat marker pen. Selama ni cikgu je pegang. KAHKAH.


YEAYYYYYY!


Ceh, lebih ah timetable pun nak masuk dalam blog. Takpe, asalkan bukan cerita dalam kelambu. HEHEHE

Okay ar. Jujur dari hati. Sebenarnya saja ja nak berlagak.
HOHAHAHA. Apa? Assistant je kau cakap? Assistant paling tak buat kerja adalah.. HIHIHI.


Class ni kami duduk memang dari tahun lepas. Memandangkan class ni dekat blok belakang sekali and tersorok pulak tu, agaknya cikgu terlupa nak tukar nama class masa awal tahun haritu. Memang ah disappointed isk isk. Tapi takpe, class kami ni class idaman sebab dia tersembunyik lepastu besar lepastu ada Afiqah Hazwani dalam class neh, duduk barisan hadapan tepi pintu pulak tu!
Kekekeke.

Terbukak flash. Bibir terus jadi warna tak masuk dek akal. Saya tak pernah eh pakai litip pergi sekolah. Cakap baik sikit ah. Tak main ah litip-litip. Setakat main try-try litip dekat counter Lancome tu takpe ah, hahaha.
(Shiro dah pakai spec. At least dia sedar diri. Tak macam saya. Mata semakin kelabu pun specnya masih elok bersemadi dekat almari sebelah tempat saya sedang duduk neh)


Meet my musuh perang pemadam. NADDY!


Meet Beeha, Abyll, Fee & Shiro. Wakakaka.
Eh apsal gelak? Ehhhh..


:)


































And I feel like so sakit perut ah. Its not that sakit perut lol. Ni sakit perut ompompuan. Haiyo. I told ibu tadi, Ibu sakit ah, mungkin kurang air kut, tu yang dia nak proses-proses tapi takde air tu yang dia sakit debush debush. So, ompompuan kalau sedang tut tut banyak-banyak minum air ya. Biar dia nak proses senang sikit. Lagi-lagi bulan puasa ni, lepastu sekarang cuaca asyik panas kering jaa.



Okay jom continue.



























































Ala... Tak jadik ah. Nak tidur neh. Diluar hujan. Enak sungguh beradu nih.

Tata!