Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Sunday, September 27, 2009

Tanggal 26 September 2009

Selamat Ulangtahun Kelahiran Ke-19 Muhammad Syahmi Bin Ruhaizat (:


Mie, apa-apapun, I mintak maaf ah berdas-das sebab rembat gambar you yang ni. I rasa gambar ni macam comel sebab kalau I jadi junior you kan, confirm I tulis surat mintak biodata HAHAHA. (I macam rasa you marah I curik gambar nih) -__-"

I mintak maaf again sebab terlewat sehari post entry paling bermakna buat you (moga begitulah hendaknya). LEWAT SEHARI. I mintak ampun Mie. Mesti you dah taknak kawan dengan I lagi. Wo Pu Yao Ke Ni Fee! (bak kata you esok hari nanti)
Walaubagaimanapun, I dah ingat birthday you berbulan-bulan lamanya sebelum tarikh 26 September tersebut. Sebab masa you bagitahu I first-first dulu, terus I save dia dalam calendar henpon I. Comel kan I Mie?





Okay mari kita ke point-point yang menarik tentang Muhammad Syahmi Bin Ruhaizat.



• I pernah nak panggil you Mimie tapi you marah.
• Masa pertama kali berborak, you kata,'Fee kenapa you cakap macam pengacara tv ni..'
• You call I menyamar jadi budak penghantar pizza. Eh salah, McDonalds. Bodoh gila I rasa masa tu. Bila fikir balik, McD ada delivery ke?
• You cipta nama comel untuk I. ---> piqawany & feeny HEHEHE
• You punyai cara & gaya percakapan yang full with sense of humour. :D
• You nampak macam tinggi. I tak percaya you baru menginjak ke usia 19 tahun, HEHE.
• Point di atas menunjukkan you memang tak awet muda HAHAHAHA
• You suka Lisa Surihani. I pun suka dia Mie sebab dia bakal peguam lalu gaya cakap dia sedap macam I kan? Kan Mie kan?
• Tapi I tahu you lebih suka Amirah Liyana Binti Aminuddin. Fewiitttttttt ^.^
• Setiap kali I pergi Melaka, I banyak kali nampak plat number start with MBS lalu I terus ingat Mazda Baru Syahmi. HEHEHE
• I dah taktahu nak cakap apa lagi. Yang I tahu, you best Syahmi. Siapa yang tak kawan dengan you memang ah rugi. Betul I cakap. Tak tipu. Nah, amek link blog Syahmi lalu jadi kawan dia. Dia dah takde account MySpace dah so baca jelah blog dia okay? Ewah (:
















Mogaan bahagia selalu ye Syahmi. You handsome macam adik I. HEEE :)















Happy Birthday!









Lotsa Love ♥
Feee :) :)