Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Tuesday, September 8, 2009

By the way,

I want gladiator for my raya!



Yang di atas ini macam terlalu up up and away so yang bawah ini pun okay ah gak,


Tapi kalau heel-heel ni leceh ah, terasa seperti owes mahu kontrol ayu saja.




Whatever it is, saya tetap mahukannyaaahhhhh :D



















Anyway, up there are so daymn PERFECT!
I love the dress also. The gelangs like minachi-minachi one are also my favvy. Taktau ah kenapa suka sangat pakai bangle minachi. Dahla bunyi bising, ada message je, nak korek henpon dalam handbag pun bunyik ching-ching-ching. Dah kantoi dah ada message dari bopren HAHA. Ni semua gelang minachi punya pasal. Tapi saya tetap suka. Hal ini mungkin kerana, darah minachi yang mengalir dalam badan kut. KAHKAH. Gelak ah gelak. Suke engkau heh.


Oraite kali ni betul-betul mahu tidur. HEE.