Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Wednesday, September 30, 2009

Aidilfitri part 2

Entry ni supposed to be yesterday punya entry, lalu hari ini baharu mahu post. Macam biasa, kita curik masa je ler. :)

I pun takde idea sangat nak type apeh. Macam blank jek. Mengantuk kut, hehe. So, melihat gambar jelah yek.

For short, kite orang beraya semalam. Ke rumah Nani & rumah Cikgu Khatijah, our form teacher. Ingatkan satu class join, rupanya, yang ada dalam gambar jelah yang join. So far, enjoy kut sebab dari pagi I sengaja tak makan or minum apa-apa, petangnya baru kita main sumbat-sumbat. Best! Menyesal tak mintak cikgu suruh tapaukan mihun goreng dia semalam. Nyummy yaw.


Isi kereta semuanya termasuk driver ada tujuh orang.


Ini dia driver yang mula-mula macam tak yakin je nak drive. Lagi-lagi masa nak pickup Shiro dekat rumah dia. Nak keluar dari kawasan rumah Shiro tu, adeh, so many banyak banyak and banyak kereta bertali arus tanpa henti. I dah terfikir untuk melintas pada tahun seterusnya. HAHAHA. Selama lebih kurang 3 minit atau lebih kut, barulah dapat mencilok dengan jayanya. Fuh..

Amoi ni nama dia Farhana (:

Ini nama dia Nadia Ezza Binti Nama Sama Dengan Bapak I.

Nak masuk kawasan rumah cikgu kite orang, guard dia mintak license lepastu dia bagi visitor pass. Macam gedik je mintak-mintak license. Dahla gambar license cun, nasib baik dia tak mandrem. KAHKAH.

Syauqi & Hafiz

Yang berbaju Puma tu lah form teacher I. Yang dekat sebelah budak tengah melahap tu, Cikgu Mimi. Dia cantik tapi garang, hee. Dah kahwin for sure.

Makan, makan, makan


Euww.

Lagilah euw, haha

Super euw.


EUWRGHHHH






Bila lagi dapat keluar ramai-ramai macamni. Sesekali dapat mengeluarkan diri, memang fantastic. Harap-harap, lepas SPM, jadiklah kita nak buat trip ke Australia. Peh, confirm I tak balik.


Hee, percayalah engkau.