Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Sunday, August 9, 2009

Malam semalam yang sedikit best,

Pun taktahu nak cerita apa. Lack of ideas sebenarnya sebab bakal laki pergi berkursus berhari-hari. Sangat tidak menghappykan diri yang montel ini. (apetah)

Okay ar okay ar. Semalam birthday adik I yang last. I mean, dia yang bongsu. I mean lagi, dia yang paling terakhir ibu I beranakkan. Tapi should be ada gambar dia kan? Lihat sekali imbas, entry ni macam full of his kakak-kakak pictures jek. HEHEHHH. *Dia tak suka diambil gambarnya, depends on mood jugak kut.

















I singgah MNG sebentar semalam. Mencarik tees. TETAPI, perkara yang paling I benci telah berlaku di mana I paling benci terbeli size besar! Patutnya tengok size dekat European kut tapi I tertengok dekat American, agaknyalah. ERGH. Tapi bersyukurlah sikit size tu muat jugak ah tubuh montel I neh. Mengada sangat lah tuh dahlah montel lepastu terbeli size besar pun nak merungut. Memang mengada la tu kaaaannnnnnn..


Okay. I macam terasa lapar nak breakfast. Pukul 1 ada class modelling. Tak sabarnya I!
(Oraite tipu. Mana ada model yang montel, melainkan model pakaian triple XL)







Nak makan sekarang! Saya maksudkan, 2 minutes dari sekarang! Entry seterusnya menyusul petang nanti :)
♥ ♥ ♥