Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Friday, July 24, 2009

SPM, datanglah kepadaku secepat mungkin!


Once kau datang lalu mula melangkah pergi, hidup aku akan bahagia sebahagianya!



Tah ah sebenarnya tu saja aku pikir lately. Awh awh. Tak sabarnya! Sungguh! Haihh. Dah aa takmoh cakap pasal ni lagih. Stress pula rasanya. Tambahan, tengah dok pikiaq lagu manaa nak habaq dengan ayah pasai tuition's FEE. Gila tak reasonable. I thought paling mahal pun mungkin dalam 300+ keee. Rupanya, adeh berganda-ganda daripada sangkaan aku.


Rasanya kena tukar tempat tuition neh. TAKPUN, kurangkan subjek TAKPUN, kurangkan pengambilan class. Sedih betul. Erghhh


Okay ah. Tak sabar untuk driving class seterusnya. Driving is fun sebenarnya bagi orang yang dah pandai sikit macam aku. KAHKAH. Okay serious.


Chiaoww :)