Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Wednesday, July 1, 2009

PLKN

HAHA.

Budak class dah 5 orang yang dapat pergi. Dorang semua non-malay.
Kitorang semua ni pun pakat ramai-ramai check guna sms memandangkan Nani & Ro bawak phone. Habis dah credit dorang en sebab satu class kalau boleh nak check.

Dah tu, semuanya tak dapat. Macam tak percaya sebab takkanlah sorang daripada kami-kami ni langsung takde yang dapat? So, memandangkan si Yvonne tu memang dia dah check dulu kat internet bahawa dia diterima ke PLKN, kitorang pun mintak Yvonne punya ic number. SAH sms tu tak tipu. FEE DAN KAWAN-KAWANNYA bebas daripada PLKN buat masa ni. Huhee

Feeling?
Biasa jee. Macam nak pergi, tapi taknak. Kira macam, kalau pergi tak kisah, tak pergi pun alhamdulillah. Wahaha

Ingat nak check dekat khidmat negara punya website je. Nak kepastian lanjut, tapi takboleh masuk en. Mesti raaamaaaiiii sangat yang online website tu. Ergh.

Takpe takpe. As long as, buat masa ni, Fee masih boleh menarik nafas lega :)




.Rindu.
Malangnya, kita tidak dirindui, jadi sila jangan bersikap,
hidung tak mancung, pipi tersorong-sorong ;p