Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Sunday, July 12, 2009

*Kihkihkih


Last night, my beloved lovey dovey Kak Shepa called me.

Seronok!
Ya! Sangat-sangat. HAHA.
Sebab sedap dok bercerita tentang seseorang.


Okay we've new topic today!
(berdasarkan topik I dengan Kak Shepa malam semalam)




Betul ke lelaki TAK SUKA berkawan dengan lelaki yang bajet market alias bajet handsome alias nerdy alias BUKAN seorang yang hu-ha hu-ha (istilah I dengan Kak Shepa semalam).

I dengan Kak Shepa sebenarnya sama-sama mengenali lelaki itu.
Kak Shepa actually terkejut bila i describe more about that guy.
Kak Shepa mula-mula macam, Ah malas ah nak cakap dengan Feeqa pasal ni, since, kut-kut Feeqa punya thoughts lain keee....



But atlast, we've the same thought about that guy okay!
Dia wondering, patutlah that guy tak ramai kawan lelaki.
SEBAB i pun cakap, masa dekat sekolah dulu, dia takde bestfriends langsung!
Malahan, semua budak lelaki macam kurang berkenan dengan dia.
Tambahan lagi, ACTUALLY, budak-budak lelaki semua gelar dia 'straight'.
Sangat funny sebab straight kan maknanya LURUS. Atau lebih tepat, LURUS BENDUL.


That guy ni sumpah kacak. SUMPAH gua cakap.
Tapi dia punya species en, once girls nampak dia sume cam,
Omaigod! So charming! *gila bayang.
(except i & Kak Shepa hehhh, HAHA)

TAPI,
once mana-mana LUCKY girl (lucky lah sangat) dapat mamat nih, dia akan WAJIB mula rasa,
Omaigod, apsalla balak aku ni gila annoying. Sikit-sikit bagi ceramah. Pergi mana-mana aku kena control ayu sebab mamat ni siikiiiitttt punya control macho. Harap muka je deadly handsome tapi kerja control macho dopopatjam, baik aku angkat kaki camnih. Dahla kerja control macho, pahtu, suka bagi ceramah pelik-pelik yang boleh buat semua orang annoying. Taknak aku!


Okay, kita pendekkan cerita since i dah mula tak sabar nak angkat punggung,




That guy ni JUGA sangat suka menarik perhatian orang.
Salah satu caranya adalah dengan mengambil bahagian di dalam parti politik di dalam KMJ, supaya sume orang boleh kenal dia and sume girls boleh jadi gila bayang dekat dia.




Eh apa ni? Ni dah jadi entry mengumpat neh.






















----------------------------------------------------------------------



Takdelah. Back to the main point, adakah lelaki sememangnya tidak suka bermember-memberan dengan lelaki begini?
Tapi i rasa, lelaki yang kepala hu-ha hu-ha je yang malas nak layan lelaki kepala nerdy macamnih.
I rasa laaa....
Sebab, i dah ada bukti dan saksi.
I juga dah lama buat kajian.
I juga dah lama buat pemerhatian.


Okay, senang-senang, i buat hobi i ah cam biasa, i suka sangat put myself on others shoes.




Kalau i, i suka kawan dengan perempuan yang camnih.
SEBAB, boleh tumpang glamour. HAHAHAHAHA












And lupa pulak nak beritahu,
i dengan Kak Shepa punya taste, (ewah ewah)
WAJIB yang kepala tak berapa nak betul @ hu-ha hu-ha.
Nerdy-nerdy, control-control macho nih dah tolak masuk loji kumbahan dah.


TAPI,
ha, ada tapi neh....

Nerdy tu biarlah berpada-pada. Lu nak nerd-nerd in rules ke, studies ke, okay ah kan. Tapi dengan awek pun lu nak nerd-nerd, control macho bagai, jangan sampai gua seret muka lu kat jalan tar (jalan BERTAR heh, bukan Jalan Tunku Abdul Rahman) masa tengahari pukul dobelas hehh (wah, alergik sungguh nampaknya?)









Walaubagaimanapun, kadang-kadang, kalau nerd-nerd tapi penuh dengan humor, omaigod, sangat comel aahhhhh :D
*tetibe terbayang budak medic sebab................

(omaigod, MY TASTE! HAHA)