Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Thursday, June 4, 2009

Hari terakhir Biology Extra Class

Takde benda sangat nak cerita TAPI saya sangat suka datang ke extra class biology ni haa sebab Cikgu Khatijah memang sporting habiss! Beliau ada myspace tapi saya segan nak add beliau, hahaha.
Lihatlah gambar-gambar yang telah disnap dengan hanya menggunakan handphone bercamera 3.2 megapixel ;p

Saya sedang berborak dengan Abyll (berbaju merah) tentang seorang minah yang konon-konon hot stuff dengan bercakap di telefon sorang-sorang kononnya ramai oranglah yang call dia kan, sekali je, sedang dia bercakap sorang-sorang di telefon, telefonnya berbunyi betul-betul. Tergamam minah bajet hot itu. Dah kantoi~


Mempersembahkan Shiro punya keychain anjing (pemberian ex boprennya) yang telah dibakar sedikit kakinya menggunakan lighter HOHAHA



Kenapa saya tidak turut bergelak? Adeh adehhhh :p

Memperkenalkan, Syauqi & Nani,hee


Cikgu Khatijah yang mula-mula segan wajahnya disnap lalu candid sajalaahhh ;)

Ini adalah salah satu struktur di dalam human kidney. Struktur ini dipanggil Pyramid ;)

;p





Semalam dapat main kejar-kejar dengan hide & seek tapi harini tak dapat main sebab dorang taknak main. Punyalah Fee & Mila beria nak main,haha.
Pengetua tengok pun tak marah. Haaa bestbestt!













Full of loves, hugs, and kisses,
Fee