Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Tuesday, June 30, 2009

DISPOSAL



'Hey. Kenapa awak letak bag dekat sini? Ingat bilik ni tempat disposal ke?'






-Sambil melihat ke arah saya, sedangkan ramai lagi di situ.
-Dengan bengkengnya saya menjeling dan terus blah dari tempat itu.















Cikgu MUNIR, saya harap cikgu baca blog saya ni. Ameeennnn...

Cikgu, you've to know that you're not supposed to say that.
You're a teacher dont you? MIND THAT. You're using the words that made i HATE you more than everything. So damn rude lah kan.

'Cikgu, pleaselah. CLEAN YOUR MOUTH YANG SEPATUTNYA DAH MCM TEMPAT DISPOSAL DAH. Cikgu tahu tak ni bilik siapa? Bilik cikgu ke? I dont think so. Ni bilik Puan Khairiah. She told us to put our bags here while we're going to Pameran Kerjaya. Get that? HUH?!! And one more thing, bag yang berisi buku yang penuh dengan ilmu-ilmuan ni cikgu panggil DISPOSAL? How excellent of that. Such a good attitude you have, CIKGU.'


I suppose to say that kan? Tapi disebabkan dah marah sangat, I terus blah dari tempat kejadian.
Ergh.
You spoiled my day cikgu.