Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Tuesday, April 28, 2009

Unbelievable



We got Naib Johan!
Weeeeee
Serious shit memang tak sangka sangatt!

Dahla kelam kabut bagai dengan prop yang terlalu berlambak. Lepastu scene pendekpendek jek.
Macam merepek pun ada.
Tapi i noticed, judges sengih je sepanjang our drama tuu. Kelakar agaknya dengan my dance with V.K. Tehehe. He's my husband dalam cerita ni. Dance ala hindustan gituu :P
Plus, kitorang punya drama dapat marks for moral value kut.
Budakbudak lain punya drama hebat dengan costumes semua tapi takde moral value dalam drama dorang tuu.
Ada satu school tu persembah dua kali en drama dorang dengan alasan masa persembahan pertama tu sound system dorang shot sebab thunder.
Tak menang jugek.
Judges memang akan bagi banyak markah for moral value.

Saingan pulak memang hebathebat gila babas.
Dalam hati; Ni top five pun susah nak dapat ni...

Tapi bila tajuk drama kitorang tak kedengaran dalam senarai saguhati & ketiga, dada dah mula nak meletop.

The second place is the drama title, WHY THE SEA IS SALTY!

Yeay! Yeay! Yeay!
Berjoget kejap.
Huuheee.

Unbelievable! YaAllah alhamdulillah...


























Bytheway, esok kena bersajak lah pulak. I tak study langsung sajak tu. Dapat je terus simpan dalam beg. Haihh.