Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Sunday, April 12, 2009

Penat



Flight delay sampai dua jam setengah.
Tension gila. Orang dahla nak balik Jb cepat.
Dahla cough,flu,sesak nafas semua ada. Package tuuu.

Rah kata pilot yang terbangkan flight dari Kl ke Jb tu drive rendah pastu lambat.
Aku taktahu pulak. Tidur~

Nasib baik sampai Jb siang-siang buta.
Kalau tak, balik terus terbongkang.

Ni pulak ragu-ragu whether nak sekolah ke tak esok.
Semput tak baik lagi. Aunty Shida punya inhaler ada lagi ni dia suruh amek terus. Heheh.


Kalau rajin esok aku post panjang-panjang Gold Coast punya story.
Ayah siot cakap taknak balik Mesia dah sebab takdapat tengok 'free show' macam kat Gold Coast hari-hari dapat cuci mata. Aku tengok takrasa papelah tapi.
Gua stret mayynn.

Bye~


Ni muka budak sakit holiday tak enjoy lepastu sehari suntuk nak masuk dua hari takmandi.
Ngehngeh