Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Friday, April 17, 2009

Gold Coast

Dah seminggu lebih pi baru sibuk nak cerita haha apa daa.
Tapi chek ceritalah jugak naa sebab chek tengah rajin nak bercerita ni. Kehkeh
Rajinlah sangat rupa-rupanya nak upload nalaa punya lembap.
Haihh tapi chek takdalah upload semua.
Hang gila? Sat gi sampai malam tak habeh-habeh.
Chek upload berteraboq. Takdak masa nak susun-susun.
Asai dah upload kira okayyyla tuh naa :D

Bapak chek kata haiwan ni tak layak hidup. Pi mampuih lagi baguih kalau hidup dok tidoq ja kerja.

Tapi chek kata, depa comey apaaa

Chek takdapat zoom lebih apa depa dok buat. Hang pikiaq la sendighi naa


Chek nampak kedai ni dulu pahtu dok getik nak masuk pahtu dalam tu tekinja-kinja nampak tongkat sakti tapi mainan punyalaa hak yang tekan ada lampu-lampu tuu
Toksah belilah kalau gitu en


Huisy meletop. Chek tenganga ja masa ni dok pikiaq lagu mana la depa buat gini, kreatif betui



Chek saspek ni betmen riyel punyaa. Bila chek zoom, tang bibir tu sama bena


Ni si abang nama Marcus. Spoting habeh pujuk adek dia soh tangkap gambaq

Hah duduk naa. 'Duduk duduk.' Tu haa nengok mulut dia dok kata apaa
*Seko korek idong. Lawa benaa la peghangai

Dik oo dikk. Segak nampak? Kehkeh


Bilik kami berdua. Hujung belah sana chek punya katei. Belah sini Rah punyaa. Kerek nak katei sekoq satu


Brisbane International Airport

Dalam flight chek dok layan Twilight ulang-ulang. Tapi bila ada part sensitip sikit ja chek malu nak nengok takot abang kat sebelah ngendap chek tengah tengok apaa. Maluu chek hoiiihh. Sampai part tu ja chek buat-buat tengok tempat lain tapi lamaa la pulak bab tu lalu chek lajukan scene tuh. Pa nama nak sebut pun taktau la aihh

Masa ni chek sebok hacim-hacim. Idung ayaq meleleh tak habeh-habeh. Kena kejutan cuaca. Dah lamaa tak demam, kat sini jugak nak sakit. Haihh

Toksah tengok muka nu haa. Tak segak. Gerun nak mampuih chek habaq hang.. Selendang chek nak terbang ekceli.


Sapa tah nak amek gambaq dia. Dok tengok sapa suroh tah.

Rah kata anak depa mesti comey. Hahaha. Haghap hang tau chek habaq pasai apa

Ha, ni baghu betui-betui comey lote. Kami admire baby ni sungguh.
Tu yang dok tangkap gambaq dia takdak pemisyen

Ayah gatai. Dia yang snap nih

Heli. Jakun sat pes taim naik heli :D


Haaaaa tu diaaaa hang gerun tak gerun. Depa turun gini bapa kali tah. Chek tak beghani bukak mata. Nak mampuih apaa? :P


Muvi Wel
ATAU
Movie World :)


Byebye

Muahmuahhh.
Chek ghindu dah Gold Coast.
Chek habaq kat ayah nak pi lagi.
Ayah kata apa hang tau dak;
'Hang nak pi lagi hang ajak laki hang hanimun naa.'
Apa lagi,
sapa rasa dia bakal laki chek, hang book ticket awai-awai naaa :D