Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Monday, March 16, 2009

Tagged

Actually i rasa i dah buat benda alah ni KUT. Erk. I mean kat blog lama tapi entahlah tak lagi kut. Hehe. Tapi for Ustat Syahmi, i buat jugaklah even i ketandusan idea gila-gila punya.



1. List this rules on your blog.
2. Share 7 facts about you on your blog.
3. Tell 6 unspectacular quirks of yours.
4. Tag 7 people by leaving their names as well as links to their blog.
5. Link the person who tagged you.
6. Leave comment for each blogger you have tagged.


7 Facts;

-I LOVE when people call me FEE. Macam manja gitu.
-Actually i'm specky. I'm a short-sightedness person.
-I suka makan.
-Bila suka makan automatically erk em em, i do admit yang i'm quite Fat.
-Tapi i tak kisah sebab i still kelihatan pelik pakai L or XL apatahlagi dabel XL. *eleh podahhhh*
-I suka tidur sampai budak kerempeng gelar i kaki tido. Sambil duduk pun i boleh tidur, berdiri juga apatah lagi baring.
-I tak suka lelaki yang cepat gelabah & nerd gila. Badlyyyyy!


6 Unspectacular Quirks;

-I ada banyak seluar tidur. Tapi i suka pakai yang paling buruk.
-I tidur mesti ada sekurang-kurangnya 4 bantal.
-Kalau cuti sekolah i mandi erk erk bila i nak solat zohor.
-I punya jerawat jenis yang kalau tak picit dia tinggalkan parut so i memang picit jerawat i.
-I ada resdung kritikal punya.
-I tak suka merajuk tapi i suka merajuk. Haha geli.


I nak tagged;

Takpayahlah. Tagged ni jenis kena korek idea. Kesian korang. HAHA.