Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Friday, March 6, 2009

No Title

Kelmarin aku dapat script drama. Agak banyak script aku tu memandangkan watak aku adalah salah seorang sebagai watak utama. Drama kali ni simple je. Costume segala tak perlu sarat-sarat rather than masa drama waktu aku form 3 dulu. Dah cerita pasal Cinderella tu yang costume agak berbagai-bagailah kan lepastu jalan ceritanya agak meleweh mungkin wataknya banyak sangat. Para pemegang watak pun ada yang terlupa script dan sebagainya. Tapi kitorang still dapat number 3 kut tak silap. Tapi takde hadiah. Aku TAKKAN lupa tu. Haha.

Alhamdulillah tahun ni aku dapat join lagi dengan drama yang quite simpe Tittle : Why The Sea Is Salty (Based on Japanese Folktale).

Aku memegang watak sebagai Sizuka yakni ; Who was pretty but selfish & greedy. She married a rich businessman named Akino. Although they lived in luxury, they had no children.


Sizuka: Oh! Dont you know I am the fairest and richest lady in this village!

Ahh sudahhh. Haha watak ni watak antagonis. Rah mesti suka aku pegang watak jahat en. Mesti dia cakap ; 'Sesuailah dengan kau.'

Pfftt.

Ada 5 scene je tak banyak. Tak complicated. Teacher cakap competitionnya between 14 April-19 April 2009. Lame lagilah kut latihan start minggu depan.