Yours Truly;

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Sunday, February 22, 2009

Hi. I'm back babyy

Okay. Dont know how to start actually.


Em, okay.

Dulu saya delete blog bersebab. Bikin balik blog pun bersebab. Delete blog ada beberapa sebab. Buat balik pun ada beberapa sebab. Tak perlu nak heboh-heboh kat sini. Biar saya & Dia saja yang tahu :)


Saya dapat tahu ada seorang kawan di myspace telah mendelete blogspotnya atas sebab yang sama dengan saya. Saya memahami perasaannya even dia punya problem lagi worst sebab blog dia pun memang famous gilagila sebabtu ramai orang busuk hati dengan dia kut. Sabar ya buddy.


Saya ada banyak story ni! Takla banyak sangat tapi since saya closed blog lama, banyak benda yang berlaku (kut) yang hendak saya storykan di blog saya ini. *senyum sikittt*


Esok kut baru saya post eh? Ni dah malam. Waktu di skrin sudah menunjukkan 11.37 p.m waktu Malaysia. Ibu pulak boleh pasang langsir transparent. Ohhhh macam agak scaraayyyyy.


Oh sebelum terlupa!

Saya Afeeqa Hazwany. Nama komersial je tuu. Fee sudah cukup ya? Sekian.



UPDATE
: Kalau ada apa-apa nak habaq mai, pergi je link myspace saya bagi tu. Hantarla message ke comment ke sebab saya TAKKAN wujudkan chatbox mahupun mengaktifkan penghantaran comment di setiap post saya ini. Saya tak tagihkan apa-apa. Yang baik mahupun yang buruk, kedua-duanya tidak. Tolong fahami saya. Terimakasih daun keladi :)